Sportfogadás, nyeremény, adózás stb?
Sziasztok a hetekben elhatároztam hogy belevágok komolyabb sportfogadási stratégiákba.Például a lay draw és társai már aki érti.Viszont így ezt külföldi oldalakon kéne lebonyolítani aminél bonyolultabb a helyzet.Gondolom létre kéne hoznom egy skrill fiókot is.És itt lenne a kérdés hogyha én nagyobb összegekkel tradelnék meg fogadnék betfairen az megérné az irodától függetlenül?
Szóval a skrillre utalás és a nyeremény visszautalás után kb hány százalék lesz levonva?
Illetve valaki pontosan meg tudná mondani hány százalék az adó én valami 33%ot hallottam.És hogy magából a profitból kell leadózni vagy az egész összegből a befizetett összeggel együtt?
Vélemény legfőbképp azoktól akik ilyennel foglalkoztak-foglalkoznak ti hogyan csináljátok?
Mint írtam, nem feltétlenül a profitot kell adózni. Egy egyszerű példa:
Befizetsz 10 ezret. 2 db 5-5 ezres fogadást teszel meg. Az egyiket elbukod, a másik 2-es szorzóval jön. Így ki tudsz venni 10 ezer forintot. A profitod igazából nulla, mivel ugyanannyit vettél ki, mint amennyit befizettél. Neked mégis le kell adóznod a második fogadásból származó 5 ezer forintos nyereményt, mégpedig úgy, hogy a 87%-nak a 15+15,5%-át fizeted meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!