Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Megéri bitcoinnal kereskedni?

Megéri bitcoinnal kereskedni?

Figyelt kérdés
Pl. hogy veszek valamennyit amikor 20 000 USD és eladom amikor 60 000. Vagy nem éri meg? Túl sokat kell adózni amikor eladom vagy vásárolok? Esetleg van más oka?

2021. ápr. 26. 08:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
A hitelből vásárlást én sem tartom jo ötletnek. Annyiért szabad csak venni amennyinek az elvesztését el tudod viselni. De a háziasszonyokat én még nem érzékeltem. Igaza van amugy, amikor boldog boldogtalan befektet, akkor lesz utána egy nagy zökkenés, mert a kisebb eséseket (ami most is volt) tömeges eladással reagálják le. Most azonban ez még nem történt meg, visszament 54-55 körülre
2021. ápr. 28. 16:03
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Az egy átdátumozott fröcsögés, amit linkelt, nem kell komolyan venni. Gondolom addig dátumozgatja, amíg el nem jön a medvepiac, aztán majd veri a mellét, hogy ő megmondta. :D

2021. ápr. 29. 00:05
 13/15 anonim ***** válasza:
:))
2021. ápr. 29. 12:20
 14/15 anonim ***** válasza:
Én nem szoktam eladogatni, amikor lemegy az ára veszek és csak ülök rajta, eddig kb 6x hasznom van belőle. Nem éri meg a stresszt szerintem, nem tudhatod hogy milyen külső tényezők fogják mozgatni a piacot, bármennyire is értesz a grafikonok és statisztikák olvasásához. Amúgy nem bitcoint hanem altokat vásárlok, pl. MATIC most nagyot ment.
2021. ápr. 29. 16:50
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
szerintem be fog zuhanni 5000-ig kb 2023-ban
2021. ápr. 29. 18:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!