Szerintetek megéri venni egy lakást hitelre, amit kiadok albérletbe és az albérleti díjból fizetem a törlesztőt?
Figyelt kérdés
Így kb 10 év múlva lesz egy lakásom.2021. ápr. 24. 13:47
11/19 A kérdező kommentje:
A közös költség a bérlőt terheli. De nyilván jobb egy lakást venni, mint bankban tartani.
2021. ápr. 24. 20:17
12/19 anonim válasza:
Hát nem tudom mennyire lehet fizetőképes megbízható bérlőt találni egy ma 13 millióért megvásárolható lakásra...
13/19 anonim válasza:
13 millióért hol veszel lakást? Komolyan kérdezem.
Itt Nyíregyházán egy lelakott 40 m2-es panelt kapni ennyiért.
14/19 anonim válasza:
Szolnokon 13 millióért vett egy ismerősöm 2 éve 2 szobás panelt.
De más 50-100 ezres városokban a Dunától keletre simán el tudom képzelni, hogy most is van ennyiért.
15/19 anonim válasza:
Az két éve volt. Most nézd meg a hirdetéseket.
Két éve még nem volt CSOK és társai. Valami elképesztő módon felvitte az ingatlan árakat.
16/19 A kérdező kommentje:
Két éve is volt csok. Egy egyszobás panel ennyibe kerül Szegeden. Szeged egyetemi város, mindig lesz bérlő. Lelakott: nyilván kifestem stb.
2021. ápr. 25. 07:09
17/19 anonim válasza:
"A közös költség a bérlőt terheli."
A tulajt! Nem is írnék alá bérlőként mást!
18/19 anonim válasza:
Ha találsz lakást 13 milláért, ami kiadható, akkor szerintem érdemes felvenni a hitelt. Esetleg kicsit nagyobb hitellel már lényegesen jobb lakást tudnál venni, megérheti elgondolkodni rajta, a lakás mindig jó befektetés, csak sok pénzbe kerül fenntartani, akkor is, ha csak kiadod. (évi több %)
19/19 A kérdező kommentje:
18-as köszi az értelmes választ. Igen, van fenntartási költség, de talán még így is a legjobb befektetés, legkisebb kockázattal.
2021. ápr. 25. 20:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!