Létezik olyan befektetés, megtakarítási számla, betét stb, ami relatíve gyorsan (1, max 3 év) releváns profitot termel?
Tudom, ott bukik a történet, hogy nem tudok most milliókat (de még 1 milliót sem) beletenni egy ilyen projektbe.
Ettől függetlenül örömmel fogadnám a javaslataitokat ezzel kapcsolatban.
Nem arra kell gondolni, hogy 10000-ből akarok 2 milliót 1 hónap alatt, csak valami olyanra gondolok, ami nem ilyen 1-2 ezret hoz.
Jó kérdés. Sajnos nem vagyok annyira otthon a témában.
A lényeg annyi lenne, hogy ha már beleteszek valamennyit, akkor ne ilyen 1000 forintokat hozzon. Tudom, nagyobb összeg, nagyobb kamat.
De játszik az olyan is, mint például a fundamenta (nem konkrétan az, de erről is szívesen olvasok, ha valaki ír róla), ahol havi rendszerességgel fizet tesz be az ember valamennyit.
Akkor tegyünk rendet:
Dolgozom, rendes fizetésem, havi rendszerességű bevételem van. További terveim megvalósításához van szükségem valami pluszra.
Természetesen nem is arra gondoltam, hogy nulla tőkével akarok milliárdos lenni 2 nap alatt.
Sajnálom, ha nem volt tiszta.
A kalkulátorok alapján az ilyen pár százezres tételek nem igazán érik meg, ezért gondoltam, megkérdezem itt is.
De nem azért nem érik meg, mert a megtakarítási forma nem jó, hanem azért, mert pár százezres tételek.
Nem nagyon vannak kockázatmentes befektetés (ahol azt gondolod, hogy nincs kockázat ott csak te nem látod a kockázatot).
Kevés pénzből nem lesz sok pénzed (valami egyéb dolog, pl "munka" nélkül - de akkor ugye már nem a pénzből, hanem a pénzből és a munkából lett).
Ha nem lottó szintű lenne a dolog, vagy ilyen "ügynök" kategória, az nagyon jó lenne.
Szóval nem akarom úgy beledobálni a pénzt semmibe, hogy vagy bejön, vagy nem, akkor inkább spórolgatok,ahogy eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!