Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Binance.com-on hogyan működik...

Binance.com-on hogyan működik a trade-convert?

Figyelt kérdés

Még csak kisebb összegekkel próbálkozok.

0.0006 BTC-t átváltottam, 23.93298763 XRP-t kaptam érte.

Pár perccel később a BTC ára még mindig ugyanannyi volt, de az XRP feljebb ment 2%-ot.

Ekkor ha vissazváltottam volna a 23.93298763 XRP-t, akkor 0.00058827 BTC-t kaptam volna cserébe.

Tehát az XRP értéke minimálisan nőtt, a BTC maradt, de mégis kevesebbet kapnék az XRP-ért mint amennyiért vettem.

A binance.com oldalán azt írják, hogy convert esetén nincsen fee (díj).

Ezért nem értem hogy hova tűnt el a befektetés 2-3%-a.

Oké hogy ez csak pár 1000Ft átszámolva, de ha befektetek 1000 dollárt, akkor abból 20-30 elvész az átváltásnál úgy, hogy elvileg nincsen díja a szolgáltatásnak?

2021. ápr. 21. 15:42
 1/5 anonim ***** válasza:

Hol nézted az aktuális arfolyamot?

Lehet h a convert részen más árral számol..

Ezért jobb a sima tőzsdei pár. Ott egyértelmű az egész. Minimális a fee

2021. ápr. 21. 16:29
 2/5 A kérdező kommentje:

A konvertálásnál írja az árfolyamot.

5 másodpercenként frissül.

Na most megnyitottam 2 ablakban egy-egy convertert.

BTC->ETH és ETH->BTC

mindkettőbe beírtam egy értéket, majd 5 másodpercen belül (szinte egyszerre) mindkettő converternél rányomtam a refresh gombra.

Az egyik ezt írja: 1 ETH = 0,0432554 BTC

A másik pedig ezt: 1 BTC = 22,9356

Ebből kijön az hogy nem ugyanúgy számol oda-vissza.

Bár itt csak 0,8% megy el a semmibe az is valami.

2021. ápr. 21. 17:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Sajnos nem ismerem a binancet de siman eltudom kepzelni hogy amirol beszelsz a bid ask spread kozti kulonbseg + oda vissza arbitrazs kulonbseg. Ebben semmi gond nincs, minden tozsden van ilyen
2021. ápr. 22. 06:28
 4/5 A kérdező kommentje:
Olyasmi a helyzet, mint a pénzváltóknál, hogy pl az Eurónak más az eladási és a vételi ára?
2021. ápr. 22. 14:37
 5/5 SIDLER22 ***** válasza:

Ingyenes átváltás szerintem nem létezik. Azért, hogy pénzt mozgatsz mindig fizetni kell valamit. Trading-en 0.1 vagy 0.075%-ot vonnak le. A normál convert meg kb ugyanaz csak egy másik ablakba csinálod és nem látod közbe a chart-okat.

(Bár mondjuk nekem is furcsa, hogy bizonyos coin párokat nem tudok convert-be átváltani, de a Trading oldalon meg van olyan pár és tudom is váltani :/ )

2021. ápr. 23. 10:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!