Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan lehetnék biztos benne,...

Hogyan lehetnék biztos benne, hogy valós a cég?

Figyelt kérdés
Emailban jelentkeztem egy édesség csomagolói munkára, ők vissza írtak, hogy felvettek, annak ellenére, hogy semmit nem tudnak rólam. Viszont nem találom a céget sehol, nincs róla egy darab infó sem a neten.
2010. aug. 22. 10:11
 1/7 A kérdező kommentje:

Itt a levél.

Tisztelt Munkavállaló!

Ezúton értesítem, hogy felvételt nyert gyárunkba, csomagoló munkakörbe.

A gyárban 2 műszakos munkarendben hétfőtől péntekig napi 8 órában dolgoznak, 590 Ft-os(+műszakpótlék)bruttó órabérrel.

A munkába állás szeptember 13.- tól kezdődik.

Amit a cég nyújt önöknek:

-versenyképes jövedelem

-étkezési és utazási hozzájárulás

-határozatlan idejű munkaszerződés

-humánus munkakörülmények

Elvárásaink Önnel szemben:

-megbízhatóság

-terhelhetőség

-precíz munkavégzés

Kérem jelenjem meg 2010.09.03.-án pénteken 14:00-kor a Megyei Művelődési Központ(Knézich K. u. 8) előterében. Itt kerül sor az üzemorvosi vizsgálatra valamint a munkaszerződés megkötésére. Az üzemorvosi vizsgálat 6000 Ft-ba kerül, amelyet banki befizetéssel tudnak rendezni az alábbi számlaszámra: Citi Bank 10800014-80000006-12441561 Csorba Ferenc (nyugdíjazott üzemorvos)

Kérem hozza magával:

-legmagasabb iskolai végzettségét igazoló bizonyítványait

-személyi igazolványát

-TB kártyáját

-adókártyáját

-az üzemorvosi vizsgálat befizetéséről a bizonylatot

Varga Miklós

ügyvezető

Egercandy Kft.

EGER, KISTÁLYAI U. 8

Adósz.:11587422-2-05

Cégj.sz.:05-09-005864

2010. aug. 22. 10:12
 2/7 anonim ***** válasza:

Hát, rákerestem az Egercandy névre. A google két találatot adott, a Te kérdésedet, és egy hirdetést. Ez alapján már nem valószínű, hogy létező cég. Aztán rákerestem az adószámukra is, ezt adta ki:

[link]

Szóval inkább ne válaszolj nekik.

2010. aug. 22. 10:32
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
csalók
2010. aug. 22. 10:53
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
www.e-cegjegyzek.hu - az összes magyarországi bejegyzett cég keresője, nincs találat a fentire. Csalók bizony.
2010. aug. 22. 11:08
 5/7 anonim ***** válasza:
2010. aug. 22. 11:11
 6/7 anonim ***** válasza:
Az Apeh honlapján rákerestem az adószámra az áfa alanyok között. Ott sem található a cég, azt írja hibás adószám. Úgyhogy tuti kamu.
2010. aug. 22. 13:33
 7/7 anonim válasza:

Én is ugyanezt az üzenetet kaptam,sőt,már előrehozták az alkalmassági időpontját.

[link]

Ezt nézd meg kedves cikkíró!

Én is utánanéztem,mert furcsának tartottam,hogy alkalmassági vizsgáért miért kell fizetni???!!!

Beírtam a cégjegyzékszámot, az adószámot,és sehol semmi.Utána rábukkantam erre az oldalra,amit belinkeltem,és itt mindenre megvan a válasz.Nagy csalók!!!

Csak az az elkeserítő,hogy amúgy is munkanélküli emberektől akarják kicsalni ezt a pénzt!Remélem elkapja őket a rendőrség,mert a belinkelt oldalon írják,hogy feljelentették őket.

Erről a munkáról ennyit kedves kérdező!

2010. aug. 22. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!