Milyen hatással vannak a munkahelyi életedre a magánélet nélküli kollégáid?
Figyelt kérdés
Ők szívesen túlóráznak, akár ingyen is, hiszen otthon úgyis rosszabb lenne egyedül a négy fal között. Nekik természetes, hogy munkaidő vége előtt pár perccel üljenek össze egy egész estés megbeszélésre. Hosszú hétvége előtt be vannak feszülve, hogy mit fognak csinálni otthon. Hétfő reggel munkakezdéskor egymást túllicitálva számolnak be a hétvégi (felesleges) munkavégzésükről és a cég érdekében tett tevékenységükről. Furcsán néznek a munkaidő kezdetét/végét betartó kollégákra. A munkaidő/magánélet egyensúly számukra ismeretlen fogalom. Mindez egy olyan helyen, ahol a munka heti 40 óra alatt kényelmesen elvégezhető (ezért sem fizetnek túlórát).2021. ápr. 21. 11:08
2/6 anonim válasza:
Én pont leszarom, ki mennyit dolgozik ingyen meg mit csinál a szabadidejében.
3/6 anonim válasza:
Semmi kozom hozza, hogy a kollegaimnak mennyi maganelete van.
4/6 anonim válasza:
Ez nem kérdés, hanem hiszti a munkatársaidról.
5/6 anonim válasza:
Ez a jófffféle proli mentalitás, amit a kérdező "lök" nekünk itt a gyakorin.
6/6 anonim válasza:
Dolgoztam egy üzemben ahol ez volt a divat egymás befeketítésével és a német főnökség félrevezetésével megspékelve. A melósoknál havi 3-4% az irodistáknál havi 1-2% volt a fluktuáció . A németek nem értették mi a gond. Sokáig nem maradtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!