Idén korábban meglesznek az èrettsègi eredmények? Hamarabb meglehet tudni ,hogy sikerült e a felvételi?
Figyelt kérdés
Azért gondolom,mert nem lesz szóbeli.2021. ápr. 20. 13:34
1/5 anonim 

válasza:

Így is lesz olyan tárgy, amiből lesz szóbeli.
2/5 anonim 

válasza:

Érettségi eredmények a tanáraitoktól függnek.
Van aki már 1 hét alatt kijavította az összeset, és nem hivatalosan tudtuk a pontjainkat.
3/5 anonim 

válasza:

Nyelvvizsgázni pl még ugyanúgy lehet az utolsó pillanatig. A pontjaidat nyilván előbb fogod tudni, de ponthatárhúzás nem lesz előbb.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszokat! Remélem nekem is megmondjàk az eredmény,hiszen abból màr az elmùlt évek statisztikài alapjàn lehet következtetni. Én Kb. 20 éve érettségiztem,most csak a felvételi miatt megyek ùjra,illetve az emelt szint miatt. Szóval nincs kitől ezeket megkérdeznem! Köszönöm a segìtsèget!
2021. ápr. 26. 08:17
5/5 anonim 

válasza:

Sok sikert az érettségihez! Átérzem, én 15 év után megyek újra érettségizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!