Vezető beosztott viszony alakitása, hogyan lehet?
Van egy főnököm akivel egyebkent jol kijövünk, stílusa nem az igazi de mindent egybevetve okés a kapcsolatom vele.
Van egy kedvenc kolléga akit viszont nagyon kedvel. Egyneműek ugy hogy nem szexuális vonzalom miatt szereti vagy ilyesmi...nos a kedvelt kolléga alapvetően ügyes de elégge nagy a szája es ha sok munkaja van neki kiakad és ennek hangot is ad, panaszkodik stb rendszeresen....
Én ezzel szemben annak vagyok a híve hogy "csendben" dolgozok, ha kérdésem van keresem a főnököt, nincsenek hangzatos hisztijeim, próbálom mindig objektiven nézni szitukat és hibázok is néha.
Nah most azt gondoltam hogy ez a hozzaallas ertekelve lesz..de a kedvelt kolléga mindig megkapja h neki sok munkaja van nekem meg alig..amikor napi 10-11
órat dolgozok már vagy honapja. Ilyenkor elgondolkozok, hogy vmit rosszul csinalok...
Én béna vok ezekben a játszmázásokban...Ti hogy csináljátok? Sirjak meg káromkodjak en is többet?
panaszkodjak...?
Az hogy leülljunk beszelni főnokkel totál nem jarható út...
Senki sem csinal ilyet mindenki sir, próbal dominalni stb.
Érdemes pedig ezt a "jajj annyi munkám van, hogy megszakadok" attitűdöt elsajátítani, nagyon hasznos hosszútávon. Nem az a lényeg, hogy minél többet dolgozz. Hanem hogy mindenki úgy tudja/lássa, hogy te rengeteget dolgozol. Én csak mítoszkeltésnek hívom. Hasonlóképp kezdtem,mint te, hogy a faxnak a rossz végén ültem, és szó nélkül végeztem a háromszor-négyszer annyi munkát, mint a "hisztisek". Aztán a következő munkahelyeimen már önvédelmi mechanizmusként kifejlesztettem ezt az attitűdöt, és már internáltam. Tegyük hozzá, hogy nem hazudok arról, hogy mennyit dolgozom. Egyszerűen csak figyelek a látszatra, hogy minél többen lássák, hogy sokat.
A hiszti más tészta, az haszontalan.
Megint az a baj, mint egy csomó ilyen kérdésnél. Nem azzal kellene foglalkozni, hogy a csúnya gonosz nyalizógép mit csinál, hanem a saját dolgoddal foglalkozni. Ha napi 2- óra túlórád van minden nap folyamatosan és hosszabb ideje, akkor azt a főnöknek is látnia kell normál esetben, ha nem akkor is szólnod kell. Nem játszmázni kell, hanem egyenesen kommunikálni. Nem értem ez miért nem opció megint.
Fiatal nő vagy, igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!