Van valami, amit tehetek, ha beosztottak diákmunkára és elmegyek, majd helyben közlik, hogy nem kellek?
Figyelt kérdés
Egyszer jártam így, hogy kasszázni mentem volna, de mondták, hogy kicsi a forgalom és menjek haza. Én meg mondtam, hogy szeretnék dolgozni, mert így osztottak be, így rendeztem az egyéb programokat, és a pénzre is szükségem lenne. De mintha a falnak mondtam volna, azt mondták, hogy nem kellek, menjek haza. Ez szabályos így? Jogilag megtehetik? (Csak hogy ha lesz még ilyen, tudjam)2018. jún. 21. 08:09
1/3 anonim válasza:
Iszol rá vizet. Gondold már végig, ha egyszer nincs mit csinálni, fizessenek azért, mert te ott ácsorogsz?
2/3 anonim válasza:
Nem etikus, de sajnos megtehetik. Ilyenkor ott helyszínen hívd fel a projektvezetődet a diákszöv.nél mondd el, hogy mizu és ha tud akkor megpróbál másik munkára küldeni. Ha a bolt csinálta a beosztást mondd meg nekik, hogy ne csináljanak belőled hülyét, szóljanak időben, amúgy meg mész máshova melózni.
3/3 anonim válasza:
Ha meg volt beszélve az üzlettel vagy a szövetkezettel a műszakod, nem csak beestél, hogy jöttem dolgozni, akkor nem hagynám annyiban.
Ebben az esetben a normálisabb szövetkezet elszámol 4 órát neked és ki is fizettetik a partnerrel. Beszélj a projektvezetőddel, koordinátoroddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!