Hogy tarolnad a pénzt a kétmillió forint kpt kéne buszon elvinned?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 16. 12:50
11/19 A kérdező kommentje:
Mi az a money belt?
2021. ápr. 16. 16:22
12/19 A kérdező kommentje:
Utánanéztem Ha jól gondolom arra gondolsz ami úgy néz ki mint a nadrágszíj és benne van a pénz ezzel az a gondom volt nincsen az ami sok minden mással pl. Riadztokkal, alkamerakkal hogy a bűnözők már messziről felismerik hogy a nadrágszíj Nem csak sima nadrágszíj hanem például ilyen
2021. ápr. 16. 16:24
13/19 A kérdező kommentje:
???
2021. ápr. 16. 16:24
14/19 anonim válasza:
Nem ismerik fel, mert nem látszik. A ruha alatt kell hordani.
15/19 anonim válasza:
Simán táskába tenném és úgy vinném. Nyilván nem a könnyen hozzáférhető külső zsebébe raknám, hanem belülre és raknék rá cuccokat. Meg figyelnék rá, hogy a táskát közel tartsam magamhoz, hogy senki ne nyúlkáljon bele. Azért az már feltűnne, ha valaki könyékig a táskámban turkálna. :) De eddig még soha életemben nem környékeztek meg a zsebtolvajok, pedig nem vagyok mai gyerek, szóval nem félnék tőle, hogy pont aznap fognak kiszemelni, amikor ennyi pénz van nálam.
16/19 anonim válasza:
Bankszámlán és levenném ott, ahol kpben krll
17/19 anonim válasza:
Én énnel sokkal több pénzzel is repültem, beraktam a kézitáskámba és ennyi volt. Nem is izgultam rajta, inkább a repülést nem kedvelem amiatt voltam izgatott.
Menj taxival ha ennyire félsz.
18/19 anonim válasza:
Nem is értem, nem áll minden sarkon egy bűnöző hogy azt nézze hogy éppen ki visz hova 2 millió forintot, ha nem látható helyre teszed a pulóveredbe, kabátodba akkor olyan minimális az esélye hogy kirabolnak, mint hogy csak úgy a pénz nélkül a zsebedbe rabolnának ki.
19/19 A kérdező kommentje:
Az nem vigasztal ha csak ritkán lopnak meg
2021. máj. 5. 07:36
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!