Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ekkora kérés, hogy egymásnak...

Ekkora kérés, hogy egymásnak segítsünk? "helyettesítsük egymást"?

Figyelt kérdés

HomeOfficeban vagyok még egy hétig. Egyéb okokból ma be kellett szaladnom a munkahelyemre. Olyan kupi van az asztalomon, ami eddig felhalmozódott, hogy sírni tudnék.

Én digitális formában már régen rendeztem a feladatom, de a nyomtatott formát az irodában lévő kollégák csak le* az asztalra.

Naponta maximum 5perc se ezeknek a lefűzése, ők is keresnek benne, de egyszerűbb csak letenni, mint a helyére.

Ha a kolléga szabira megy, akkor ő szabin van, én viszont legyek elérhető, és ha úgy van, akkor dolgozzak.

Kicsit kezd ebből elegem lenni. Nekem feladatom a teljes helyettesítés(lefűzni és elpakolni) másnak nem?

Egyforma a munkakörink, amiben feketén fehéren benne, ki kit.

Én gondolom rosszul, és ez máshol is ilyen, hogy van egy balek, aki szívesen csinálja, a másik meg jóazúgy?

A fizu és a körülmények ezen kívül jók, de ez kezd nagyon kiakasztani

2021. ápr. 12. 10:43
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem csinálod te is ezt akkor? Rakd le a papírokat az asztalukra azt kész, vagy beszélj velük.
2021. ápr. 12. 10:56
 2/4 A kérdező kommentje:
Ez lesz szerintem, hogy csak éppen csinálom meg. Bár sajnos nem ilyen vagyok ☹️
2021. ápr. 12. 10:58
 3/4 anonim ***** válasza:

Szóval a te feladatodhoz tartozó papír halmot teszik az asztalodra? Ne haragudj, de ez szerintem jogos. Neked kell jegyezned, hogy mivel készültél már el, mi fűzhető le. Attól, hogy otthonról dolgozol, az otthonról nem elvégezhető feladatod még megvár. Ez nálunk is pont így van. Sőt... én nagyon háklis vagyok arra, ha valaki lefűzögeti a dolgaimat úgy, hogy lehet én még nem is láttam. Inkább várjon meg az asztalomon, elfér.

Ha a saját munkájukat is hozzád lőcsölik, akkor én azt csinálnám, hogy amikor visszamegyek, akkor szortíroznám, hogy mi az enyém és mi másé. Az enyémeket szépen lefűzögetném, a többit pedig kitenném egy közös asztalra, vagy a saját asztalom szélére elkiáltván közben magam, hogy ezek nem az én feladataimhoz tartoznak, légyszi intézze a gazdája. Többé pedig a stóc felé sem néznék. Nagyjából ennyi.

2021. ápr. 12. 14:46
 4/4 A kérdező kommentje:

Én nyomtatom, ami már készen van.

Olyan anyag is, amivel dolgozniuk kell, és hiába írom jelzem, hogy már nyomtattam, meg a sírás, hogy nincs meg, nyomtassam újra.

Nem olyan doksik, amiket még át kéne néznem.

2021. ápr. 12. 18:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!