Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy kell kitölteni a 'Szolgál...

Hogy kell kitölteni a 'Szolgálati idő elismerési kérelmet' az onyf.hu oldalán?

Figyelt kérdés

ha a netes kitöltést választom, és ott a 8. kérdésnél: én 3szor voltam GYES-en, azt ott fel kell tüntetni? vagy ők azt tudják, ahogy a munkaviszonyokat is?

és ha végeztem vele miért nem tudom letölteni? vagyis letöltöm, de csak egy teljesen üres oldal jön le PDF-be??

2010. aug. 21. 10:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Tölts ki mindent a nyomtatványon, amit tudsz. Egyébként a szolgálati időnél úgyis csak azt veszik figyelembe (és ez a nyilvántartásukban mind benne van) amely időszakra biztosítási jogviszonnyal rendelkeztél. A GYES is ilyen, a rendszerben benne van. Próbáld meg a saját kezű kitöltést választani és az üres nyomtatványt letölteni majd kinyomtatni (9 oldalas)
2010. aug. 21. 10:52
 2/4 A kérdező kommentje:

köszönöm,

esetleg tudjátok hogy kell e valamit csatolni, vagy elég ha a kitöltött űrlapot elpostázom?

2010. aug. 21. 14:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Azt mondta az ügyintéző, hogy vigyem a Munkakönyvet, az Igazolványt a társadalombiztosítási szolgáltatásoktól (az a kis sárga harmonika-szerűen összehajtotz lap) a személyi igazolványt, lakcímkártyát, TB-kártyát, Adókártyát, katonakönyvet. (Nem tudom, hogy küldeni lehet-e, mert személyes megjelenésről volt szó - Bp, Fiumei út...)
2010. aug. 21. 18:33
 4/4 A kérdező kommentje:
Igazolvány a társadalombiztosítási szolgáltatásokról? ez micsoda? olvastam az onyf.hu oldalán hogy a GYES-t is ezzel tudom igazolni. nekem nincs ilyenem, vagyis nem találom
2010. aug. 22. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!