Mennyi pénzre számíthatok?
Figyelt kérdés
Gyesen vagyok és felmondok ahonnan eljöttem szülni. Azt mondta a főnök telefonba hogy kifizetik az összes szabim amíg itthon voltam a gyerekkel (3 év majdnem)
Kb mennyire számíthatok?
A tappenz is beleszámít (egész terhességem itthon töltöttem), vagy csak a Csed/gyed-től?
Tényleg kaphatok több százezer ft-ot?
Költözés előtt állunk és pont jól jönne
2021. ápr. 8. 14:50
1/8 anonim válasza:
Annyira ne örülj neki, mivel csak a csed idejére, meg a gyed első hat hónapjára jár szabi. Nyilván ez függ a fizudtól, szóval ha magas fizun vagy bejelentve, akkor lehet többszázezres összeg ez.
2/8 A kérdező kommentje:
Tehát 1 évi szabi jár magyarul?
12 órában dolgoztunk, kb 8000 napi nettóért. (Egy hónapban kb 15 napot dolgoztam 12 órában, benzinkút...)
2021. ápr. 8. 15:02
3/8 anonim válasza:
Ez sima 8 órás bejelentésnek felel meg kb. Nem biztos, hogy egy évi, mert függ attól, hogy szülés előtt mennyit vettél ki, mikor volt a szülés időpontja, menyi szabi jár alapból, stb. Ezt a munkáltatód tudja megmondani, hogy pontosan mennyi jár.
4/8 anonim válasza:
szabadságot fizetik ki, nem az összes napot amíg otthon voltál. ez pár 10 ezres összeg lesz
5/8 A kérdező kommentje:
Ertem.
4-es, kb 1 évnyi szabi az kb 24 nap szabi, az pedig nem pár 10ezres
Koszonom :)
2021. ápr. 8. 15:38
6/8 anonim válasza:
Az is számít, hogy a csed előtt mennyit voltál szabin. Én júliusban szülök, ha előtte kiveszem az összes idei szabimat, akkor nekem a csed idejére nem marad már szabim, mivel az kb december végéig tart majd, azokat a szabikat pedig már előre kivettem.
7/8 A kérdező kommentje:
En nem vettem ki semmit sem mivel 9 hónapig végig táppénzen voltam veszélyeztetett terhesség miatt
2021. ápr. 8. 20:01
8/8 A kérdező kommentje:
Es pont januartol szeptemberig volt ez 2018ban, szeptemberben szültem, tehát abban az évben nem vettem ki
2021. ápr. 8. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!