Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » GLS csomagkövetésnél miért...

GLS csomagkövetésnél miért nem jó soha a csomagszám?

Figyelt kérdés

Már feladták, érkezett is email a glstől, hogy átvették a csomagot. Írják mellé, hogy csomagját ezzel a kóddal tudja nyomonkövetni: 123456789

control c control v

nem jó. Nem cska most, sosem volt jó. Ez nem a rendelési azonosítóm, hanem a CSOMAG azonosítója, amit a gls küldött. A kettőspont utáni csomagszámot másoltam ki. Egyébként kipróbáltam az összes más kódot is, hátha elgépelték, de nem. Egyik sem jó. Sosem működött, eddig talán 6x rendeltem gls-el, most úgy döntöttem megkérdezem már, hátha másnál is ilyen

2021. ápr. 7. 15:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Valamit rosszul csinálsz. A mailben a csomag azonosítója van, pontosan. A GLS nem tudja, hogy a webáruháznál mi volt a te rendelési számod, nem is érdekli őket. A GLS oldalán az ő saját csomagszámukra tudsz rákeresni, itt: [link] .
2021. ápr. 7. 15:25
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekem mindig működött eddig.

Azt tudom elképzelni, hogy túl korán nézed a trackinget, amikor még valójában nem indult el a csomag. Ellenőrizd 1 nappal később is.

2021. ápr. 7. 15:36
 3/6 A kérdező kommentje:

Mpl-nél tökéletesen működik, nem vagyok olyan béna, hogy a gls csomagkövetésnél ahol kéri a csomagszámot ne tudjam bemásolni.

[link]

Ide másoltam be a csomagszámot, pirossal írja, hogy Nincs találat.

Kérjük ellenőrizze a csomagszámot (számokat), vagy a küldemény hivatkozási számát (számait).

2021. ápr. 7. 16:07
 4/6 anonim ***** válasza:
Akkor viszont valóban túl korán nézed. A napokban kaptam gls csomagot, nem volt a csomagkövetésnél gond.
2021. ápr. 7. 17:21
 5/6 A kérdező kommentje:
TÚl korááán? Legutóbb, kb fél éve amikor gls-el jött egy csomagom a futár előtt fél órával néztem hátha. Ugyanaz a piros felirat. Legközelebb majd rákérdezek a futárnál, sztem lehet, hogy lusták feedbackelni a helyzetükről
2021. ápr. 7. 23:52
 6/6 anonim válasza:
A csomagszám mindig 0-val kezdődik tudtommal, lehet az is a probléma.
2024. júl. 4. 06:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!