Egy rendeléshez 2 csomagszámot kaptam, de csak az egyikre van utánvét írva. Ha akarnám, a másikat ingyen átvehetném?
Áruld már el, hogy miért kell állandóan szégyenkeznem a a saját nemzetem miatt, hogy a magyaroknak mindig a csalás, a trükközés, az "okoskodás" jár a fejükben?!
Mi a francért nem lehet BECSÜLETESEN ÉLNI?
Jó, tudom, nem divat, az egész ország ezt csinálja, de annyira szégyellem már ezt :-(
Vedd át mindkettőt (jó, tudom, írtad, hogy átveszed, de ha 100 %-ig becsületes lennél, akkor meg se fordult volna a fejedben).
Lehet, hogy a futár odaadná ingyen is, csak utána kicsit megbonyolítanád az életed, mivel az eladó nem hagyná annyiban, hogy a termék nálad, fizetni meg nem fizettél - ergo ez "csalás" "lopás", amelyik jobban tetszik
Ja, és az sem érdekel, ha 0-ára lehúztok, mert annyira elegem van már abból, hogy külföldön is az a hír járja a magyarokról, hogy ahol tudnak, ott csalnak, adóval, banki tartozással, stb - mindig a "hogyan ússzuk meg" megy :-(
Még aki nincs rászorulva, az is állandóan "trükközik"
Hmm... Épp most olvasom ezt a kérdést - nem én írtam ki, becsszó :D Úgy látszik, egyszerre akadtunk ki :D
https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__egyeb-ker..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!