Hogy lehet SzÉPkártyát megszuntetni (online)?
Maradt 2019bol 200 ft rajta, azt most kuldott az otp mailt h megadoztatjak 2 ev utan.
Nem tudok ennyit elkolteni. Nem akarok fizetni ezert.
Vagy rola vonjak?
Mert minimum 100ftot varrnak a nyakadba, ha az osszeg 3%-a kevesebb, vagy ha 100ftnal kevesebb van a kartyan. M1 is, lenyeg, h nem akarok 200ftert fizetni.
Mi a megoldas? Sehol normalis leiras...
Köszi!
És ha elfogy a SzÉP egyenlegem, akkor megszűnik az utána való díj? (Buta kérdés valszeg, gondolom a válasz igen, csak biztosra mennék :D )
felhívtam őket, a megoldás:
díj nem keletkezhet mínuszban, se nem kell elvileg a jövőben semmit fizetni.
Megszüntetni az otp portálok oldalon lehet, van olyan opció, hogy szerződés felmondása, és azzal a nyomtatvánnyal, vagy opcióval lehet (tehát nem a kártyaletiltás és nem a regisztráció törlésével). Nem szüntetem meg végül, mert ha lemegy is róla a keret, semmi teendőm nem lesz és a jövőben jól jöhet a kártya, ha kell. Ennyi a konklúzió. Válaszokat köszönöm! Fent írt telefonszámot hívtam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!