Ethereumba érdemes befektetni hosszabb távra? Gondolok itt 2-5 évre.
Figyelt kérdés
2021. ápr. 4. 20:04
2/30 anonim válasza:
Én nem fektetnék bele, akkor inkább már Bitcoin.
Régen használtam, de a magas fee-k miatt inkább Litecoint használok.
Az ETH hibája éppen az ami a FIAT pénzeké.
Annyit csinálnak belőlük amennyit akarnak.
3/30 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, eléggé pozitívak a ethereum mal kapcsolatos hírek, illetve jön nyáron az eip 1559.. Fene tudja.. 😀
2021. ápr. 4. 20:36
4/30 anonim válasza:
Ennyire előre egy stabil háttérrel rendelkező cégről sem lehet tudni hogy merre fog menni, nemhogy egy valós értékkel nem bíró virtuális valamiről.
5/30 anonim válasza:
Bányászásra gondolsz?
szerencsejáték ez is, ha bejön és marad ennyi, akkor nyert ügyed van.
Ha beleölsz 2-3 milliot, és előbb bedől mielőtt visszahozza a pénzt, akkor bukó. Kivéve ha normál áron vásároltál videókártyát.
50% esély van mindkettőre, szóval nagyobb mint a lottón.
7/30 anonim válasza:
Alec Baldwin azt mondta nekem a YouTube reklámban, hogy igen.
8/30 A kérdező kommentje:
😀👌👌
2021. ápr. 4. 22:41
9/30 anonim válasza:
igen, a crypto a modern kor ingyen osztogatott pénze, brutálisan meg lehet gazdagodni belőle
10/30 anonim válasza:
Par hete vettem 4 ethereumot, azota 2000 dollarrt kerestem rajta :) sztem erdemes, ev vegeig el fogja erni a 0.06 os bitcoin arfolyamot szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!