Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyhogy ennyire dübörög a...

Hogyhogy ennyire dübörög a gazdaság? Legtöbb ismerős vállalkozó soha nem keresett ilyen sok pénzt mint most, kb nem tudják már hova rakni ezt a mennyiségű pénzt

Figyelt kérdés

2021. ápr. 4. 10:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
69%
Én idén jelentős fizetésemelést kaptam, csakhogy mivel sokat gyengült a forint az eurohoz képest, ezért semmivel sem vagyok előrébb, mivel a legtöbb termék, amit veszek, legalább a forint gyengüléssel drágult.
2021. ápr. 4. 11:59
 12/18 omba válasza:
52%

Minden válság olyan, hogy sok ágazat lefelé megy, mások meg felfelé. Aztán vagy tartós marad az átrendeződés, vagy nem.

IT webáruház fejlesztők, futárcégek aratnak most, az köztudott. Ja meg a gyógyszer ésvitaminipar termelői, forgalmazói.

Szerintem az építőipar se nagyon állt le, meg a kiskreskedelem sem.

dübörgésnek azért nem nevezném,csak negatív a szaldó.

2021. ápr. 4. 12:26
 13/18 anonim ***** válasza:
75%

Nyilván az építőipart pörgetik mesterségesen a szülesztőtámogatásokkal, az IT pörög, mert még nagyobb igény van, az otthonról, távolról végezhető folyamatokra, helyettesíthetőségre stb stb. És még lehetne sorolni.

Egy esküvőszervező vállalkozó meg jó eséllyel már rég lehúzta a rolót

2021. ápr. 4. 14:01
 14/18 anonim ***** válasza:
46%

#4, a te hivatkozási hibád az, hogy semmi köze a helyzethez.

A saját ismeretségi köréröl ír, nem.alcazza kérdésnek, hanem kijelenti, hogy nekik jól megy. Azt kérdi, másoknak-e is?

Semmi inkorrekt nincs a kérdésben.

2021. ápr. 4. 19:39
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Epitoipar tényleg jól megy, legtöbb ilyen ismerős nem tud már több melót vállalni az évre.

Viszont mi pl Vecsésen élünk, sajnos itt sokaknak nem megy most a biznisz (transzferezők, apartman, parkoló, autóberles stb)

Kozmetikus, fodrász barátnőmnek (mostani lezarasig) ugyanúgy volt jó nagy vendegkore

2021. ápr. 4. 21:24
 16/18 A kérdező kommentje:
igen, a fodrászoknak, építőiparnak is brutálisan jól megy, repkednek a milliók. nagyrészt ezt látom a többi ágazatban is, persze kivétel turizmus vendéglátás
2021. ápr. 4. 21:40
 17/18 anonim ***** válasza:
így van. Én pl 20milliót kerestem márciusban tisztán... nagyon megy most a gazdaság
2021. ápr. 9. 02:11
 18/18 anonim ***** válasza:

A közhiedelemmel szemben azoknak az IT cégeknek sem jó most, akik cégek megrendeléseit teljesítik. Magyarország egyik legnagyobb IT cégének is dolgozok - szerencsére más munkák mellett -, ahol már a járvány kitörése után tömegével jöttek a körlevelek, hogy melyik ügyfél nem tud fizetni és halasztást kér, mert a járvány miatt visszaestek a bevételei és hogy ezeknek a cégeknek ne teljesítsünk. Ez nehéz helyzetbe hozta azt az IT céget is. Ahogy a többit is, az ügyfeleik fizetésképtelensége. A webshopokkal szinte csak az ország három legnagyobb kész webshop rendszerét üzemeltető cége járt jól, mert náluk lehet egy nap alatt új webshopot, vagy saját kereskedői oldalt indítani (■nas, ■■■■renter, ■■■era), ennek a háromnak nőttek a megrendelései, jelentősen több előfizetőjük lett. Mindezt úgy, hogy alig kellett többlet munkát befektetniük, mert ezek a webshop rendszerek automatizáltan működnek.

Aki tudott alkalmazkodni, az még jól járhatott, mint ahogy a ruhagyártók, varrodák átálltak maszkkészítésre. A már eleve webshopként működő kereskedőket érintette a járvány a legkevésbé. A futároknak tényleg több munkájuk lett, így ők is jól jártak. Ha még húzódik a járvány, akkor érdemes venni egy furgont és felcsapni árukiszállítónak, leszerződni cégekkel, webshopokkal.

2021. ápr. 21. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!