Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » DPD futárszolgálatnál 355...

DPD futárszolgálatnál 355 ezer forintos csomagot ki lehet fizetni készpénzben?

Figyelt kérdés
Valahol mintha olvastam volna, hogy egy bizonyos összeg felett már csak bankkártyával lehet fizetni.
2021. ápr. 4. 01:44
 1/4 anonim ***** válasza:
27%
Szerintem a kp alap. A kadtya szokott korlatozva lenni. Foleg a futarnak a kp kell
2021. ápr. 4. 01:56
 2/4 anonim ***** válasza:
57%
Epp hogy ebben a koronas helyzetben nem biztos. Egyes teved, nagyon sok futarszolgalat betiltotta a keszpenzes fizetest a jarvanyhelyzet miatt es csak kartyaval lehet fizetni. Nezd meg a dpd oldalan hogy engedike a kezpenzes fizetest.
2021. ápr. 4. 07:58
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem csak a járványügyi helyzet miatt. Belegondolsz, hogy ha egy nap több tucat ember fizetne kp-val nap végére milliós tétel lenne a futárnál. Ez egy részről felelősség más részről potenciális kockázat, hogy megtámadják.

Ezért van limitálva a kp fizetés.

2021. ápr. 4. 08:53
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Én a 380 ezres laptopot kp-val fizettem a futárnál, semmi gond nem volt belőle.
2021. ápr. 4. 09:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!