DPD futárszolgálatnál 355 ezer forintos csomagot ki lehet fizetni készpénzben?
Figyelt kérdés
Valahol mintha olvastam volna, hogy egy bizonyos összeg felett már csak bankkártyával lehet fizetni.2021. ápr. 4. 01:44
1/4 anonim válasza:
Szerintem a kp alap. A kadtya szokott korlatozva lenni. Foleg a futarnak a kp kell
2/4 anonim válasza:
Epp hogy ebben a koronas helyzetben nem biztos. Egyes teved, nagyon sok futarszolgalat betiltotta a keszpenzes fizetest a jarvanyhelyzet miatt es csak kartyaval lehet fizetni. Nezd meg a dpd oldalan hogy engedike a kezpenzes fizetest.
3/4 anonim válasza:
Nem csak a járványügyi helyzet miatt. Belegondolsz, hogy ha egy nap több tucat ember fizetne kp-val nap végére milliós tétel lenne a futárnál. Ez egy részről felelősség más részről potenciális kockázat, hogy megtámadják.
Ezért van limitálva a kp fizetés.
4/4 anonim válasza:
Én a 380 ezres laptopot kp-val fizettem a futárnál, semmi gond nem volt belőle.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!