Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyit számít az ár?

Mennyit számít az ár?

Figyelt kérdés
Van egy termékem ( program ), aminek lényegében nincs konkurenciája. Most akkor honnan tudjam, mennyiért kellene beárazni? Egy egyszerű programról van szó, és külföldön szeretném eladni. Adjam drágán, és kevesen veszik meg vagy fordítva?
2010. aug. 20. 13:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Cégnek vagy embereknek adod? Ha cégnek akkor legalább a 4x-ét kérd annak amennyiért a kisembereknek adnád. Csak kíváncsiságból mit tud az a progi? Csak nem újraírtad a vadkender termelős játékot? XD
2010. aug. 20. 14:09
 2/7 anonim ***** válasza:

Én is kiváncsi vagyok milyen program az aminek párja nincs :)

Amíg nem tudjuk mit csinál, addig nem lehet megmondani hogy mennyiért áruld.

2010. aug. 20. 14:14
 3/7 A kérdező kommentje:
Egy contact formról van szó, némi extrával ( ilyent még sehol nem láttam ). Magánszemélyeknek.
2010. aug. 20. 14:52
 4/7 anonim ***** válasza:
Megmutatod?
2010. aug. 20. 15:55
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem :)
2010. aug. 20. 16:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Így nehéz lesz vevőket találnod :)
2010. aug. 20. 17:58
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha kitalálsz egy olyan terméket aminek tényleg semmi konkurenciája nincs, azt általában nem egyszerű eladni mert annak még kereslete sincs. Informatikai dolgoknál sokszor bukik meg a fejlesztő, hogy senkinek se kell.

Pl a google wave is megbukott, nem kellett a felhasználóknak.

2010. aug. 20. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!