KATA-s egyéni vállalkozásnál a Kamarai regisztrációban milyen cégméretet kell megadni?
Köszönöm szépen :)
(Gondoltam, de nem hiszem el, hogy sehol a neten nem lehet találni egy konkrét 4 szavas mondatot, hogy "e.v. = mikrovállalkozás". Nagyon köszönöm a választ!)
Hát ez ennél egy összetettebb kérdés picit. Nem is mennék bele itt a fejtegetésébe. Maradjunk annyiban, hogy az a kamarai regisztrációs lap több ponton is tartalmaz érdekes dolgokat.
De tapasztalatból mondom, hogy mikrót kell írnod (nagyjából 200 ilyet kitöltöttem már :D ).
Leírásban megadhattam volna, hogy 1 fő vagyok, mást nem foglalkoztatok, az éves bevételem nem lesz több 3 millió forintnál, csak nem akartam szaporítani a szót.
Szerintem így megáll a mikro. Teljesen kezdő, laikus vagyok. Rengeteget olvastam, videókat néztem az utóbbi 1 hónapban, de még így is vannak olyan dolgok, amiket csak nézek és most kell utánajárnom. Pedig bér- és társadalombiztosítási ügyintéző végzettségem van, na meg könyvelő baráttal is egyeztettem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!