Mit tudtok a bitcoinról? Mikor érdemes befektetni ebbe?
Szóval tegyem fel bármikor és nézzem, mikor emelkedik és akk vegyem ki?
Ha ilyen egyszerű akk miért nem csinálja ezt mindenki? 😅
Honnan tudod, hogy nem ezt csinálja mindenki?
Amúgy sokan tartják, és megvárják amíg jóval feljebb megy, mondjuk 150-200-ra (HA felmegy).
Vannak napi kereskedők is, akik az árfolyamot használják ki.
De ha számolsz, 5000 forintnál nem nagyon éri meg ezzel bohóckodni a különböző fee-k miatt.
Inkább 5000 dollárnál nem éri meg kevesebbel bohóckodni szerintem. Mi van ha beindul a rakéta és 10x lesz az ára? Beraktál 5e Ft-ot, kivettél 50e-t? Na bumm, az évtized legnagyobb lehetőségét kihasználtad arra, hogy egy havi bevásárlást fedezz belőle...
Szerintem:
-lehet, hogy a btc felmegy kb. a duplájára még rövidtávon
-lehet, hogy a btc most bezuhan az ötödére, vagy tizedére, de 2-3 év múlva megint megindul és a mostani szintek fölé is megy
-lehet, hogy a btc bezuhan és úgy is marad, mert más (akár szintén crypto) lesz az új menőség
Ha nincs legalább 1-2 millió forintod, ami nem fáj, ha évekig le van kötve, vagy akár el is veszíted, akkor nem nagyon tudod meglovagolni a bitcoint. Persze beleYOLO-zhatod a család teljes vagyonát, hátha bejön, de ennyi erővel kaszinóba is viheted a pénzt.
#18 nem teljesen idegenekre, bár a pénzem is idegeneknek adom? 🤔 (állítólag)
Na midn1. Ezzel csak el akartam idulni. So ha bármi komolyabb kérdés van itt a gyíkon, sztem mindenki csak egy kezdő kiindulási pontnak szánja a válaszokat, h azért legyen mégis csak vmi fogalma a dologról és ne egyből a rengeteg internetes szöveget kelljen áttlátni, h semmit nemtud róla...
19. Nem teljesen idegenekre? Mit tudsz a 18 hozzászólóról? Ismered egyiket is? Tudod, hogy mennyire értenek a pénzügyekhez? Lehet, hogy mindannyian általános iskolások vagyunk és unalmunkban írogatunk. Vagy nyugdíjasok, akik azt se tudják mi a bitcoin. Vagy olyanok, akik soha nem voltak jó tanulók és fogalmuk sincs a pézügyekről, de mások pénzének elköltésére nagyon szívesen adnak ötleteket.
"sztem mindenki csak egy kezdő kiindulási pontnak szánja a válaszokat" Szerintem meg aki a saját pénzét akarja befektetni utánanéz mibe akarja befektetni és még véletlenül se a gyk-n kezdi, sőt nem is kérdez itt befektetésekről. Itt milliomos kőművesek meg minimálbéres diplomások vannak. Nézz szét a kérdések között...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!