Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Számít az valamiben, ha nem...

Számít az valamiben, ha nem folyamatos a munkaviszonyom ilyen esetben?

Figyelt kérdés

Gyesen vagyok, felvettek dolgozni egy új munkahelyre. Még nem mondtak pontos dátumot a kezdésre, a böli miatt abban egyeztünk meg, hogy április vége körül fogok kezdeni az új helyen. Értelemszerűen a régi munkahelyemen felmondok, de ugye előbb kell, mint ahogy kezdek az újon. Ha a jövő héten felmondok a régin és pl csak április 20.án kezdek az újon, az nem baj, hogy nem folyamatos a munkaviszonyom, hanem kiesik 2 hét? Pl ha kirugnanak az uj helyen valamikor akkor kapnék úgy is munkanélküli segélyt, hogy kiesett 2 hét amíg "nem volt munkám"? Ilyenre gondolok.

Köszönöm

2021. márc. 28. 21:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha jövő héten felmondasz, akkor van 30 nap felmondási időd
2021. márc. 28. 22:38
 2/4 A kérdező kommentje:
Tehát nem gond akkor a kesobbiekben ez, hogy nem volt "folyamatos"?
2021. márc. 30. 10:37
 3/4 anonim ***** válasza:

Mit nem értesz azon, hogy van 30 nap felmondási időd?

Április 20-án csak akkor tudsz kezdeni, ha március 19-én felmondtál. Hacsak nem engednek el előbb

2021. márc. 30. 11:27
 4/4 A kérdező kommentje:
Elengednek ;) mivel gyesen vagyok, eddig se sokra mentek velem 🤣
2021. márc. 30. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!