Akik a parjukkal élnek ketten!! Mennyi az ossz bevételük és kiadásuk egy albérletre így 2021ben?
Mindenre kíváncsi lennék.
A kajatol a rezsiig mindenre.
Szeretnénk osszekoltozni a párommal (+kutya) és szeretném tudni, hogy mire lehet számítani.
Mennyire nehéz, illetve elszabad-e egyáltalán költözni ossz átlag 300 ezer forint bevételből.
Minden egyéb hasznos információ is jöhet az osszekoltozessel kapcsolatban (allattartas, lakotarsak, etikett, tippek trükkök a tuleleshez szukosebb hónapokban, tényleg minden és bármi ami hasznos lehet).
Előre is köszönöm!
24F 20L
Budapest agglomerációban lakbér plusz rezsi olyan 180-190
Kaja.. nem tudom, 100-150 talán? Meg benzin, ilyesmik..
de ez nagyon egyéntől függ, kivéve a lakás, az nincs sokkal olcsóbb Pest környékén
Albi plusz rezsi 170bol megvan
Kettőnk együttes nettoja 1,1 milla.
Lakásra gyűjtünk.
Heves megyében maradnánk mindenképp!
De más megyékbol is jöhet az összehasonlítás végett.
6-os vagyok
Mikor először költöztünk össze, még ketten voltunk, mi is kb ennyi összfizetésből tettük, nem volt gond
Mi Budapesten fizettünk 50nm-es lakásért 110-et, amit tavaly előtt akart felemelni 150-re a főbérlő, rezsivel együtt 190-re jött volna ki. Inkább hitelből vettünk egy saját lakást.
Egyébként 550e forintból élünk ketten jelenleg, de próbálunk folyamatosan feljebb lépni. Van egy törpenyulunk, de gondolom a kutya drágább, viszont ahogy láttam nem fővárosban lennétek, szóval lehet kijöttök olcsóbban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!