Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha nem veszek át utánvétes...

Ha nem veszek át utánvétes csomagot (mert kiderült, hogy csaló oldalról rendeltem), akkor lehet bajom?

Figyelt kérdés
Rendeltem 1 cipőt , 2 felsőt egy webshoppból, de kiderült közben, hogy csalók. Olvastam róluk itt is, faces értékesítésen is és állítólag silány, rosszul varrt, képpel nem megegyező termékeket adnak 10 ezres árkategóriában. Írtam nekik, hogy le szeretném mondani a csomagomat. Nem válaszolnak. Tudom, hogy előre kellett volna gondolkoznom, de már megtörtént. Ilyen árut viszont nem szeretnék átvenni. Lehet bajom ha visszaküldetem az utánvétes csomagot? 28.500 Ft értékű a csomag.
2021. márc. 25. 00:10
 1/9 anonim ***** válasza:
50%
Nem veszed át, ennyi. De mások véleményére alapozni.. nekem is mondták, hogy az autókereskedő ahol vettem a kocsit egy tróger, nem volt semmi baj..
2021. márc. 25. 00:14
 2/9 A kérdező kommentje:
Alap esetben nem szoktam, de láttam képeket is a termékekről. Mármint vevői képeket. És kiszórni meg nem akarok ennyi pénzt olyanra, amit nem vennék fel.
2021. márc. 25. 00:19
 3/9 anonim válasza:
0%
Bajod nem lehet a visszaküldésből abból már lehet ha nem válaszolnak neked. Vissza kell hogy adják a pénzt.
2021. márc. 25. 00:30
 4/9 anonim válasza:
61%
Ilyenkor érdemes elolvasni az Általános Szerződési Feltételeket, ott van minden webshop alján, amiben rögzítik az ilyen dolgokat is.
2021. márc. 25. 00:37
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem veszed át. Ennyi. Ne bonyolítsd az életedet azzal, hogy átveszed és visszapostázod. Az internetes vásárlástól a törvény szerint 14 napon belül indoklás nélkül el lehet állni.
2021. márc. 25. 00:49
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Csak hívd fel a futárt ha kapsz számot, ne szívasd. :) köszi, egy ex futár.
2021. márc. 25. 01:08
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Az online vasarlasoknal 14 napig lehet visszalepni,azaz visszakuldeni a termeket es visszakerni a penzt a magyar fogyasztovedelmi torvenyek szerint. Ezt hirdetik allandoan!!

Ne vedd at es igy nem kell kifizetni!!!

2021. márc. 25. 02:57
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

"Írtam nekik, hogy le szeretném mondani a csomagomat. Nem válaszolnak"

Ezáltal éltél az elállási jogoddal, könnyen lehet, hogy nem is küldenek semmit.

Kaptál már értesítőt, hogy úton lenne a csomag?

2021. márc. 25. 08:19
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem történt semmi gond. Mivel utánvétes a csomag, azért még nem fizettél érte. Egyszerűen nem veszed át és kész. Netes vásárlásnál 14 napon belül vissza lehet küldeni, el lehet állni a vásárlástól indok nélkül. Ráadásul te megírtad, hogy törölni szeretnéd a rendelésed, szóval ha mégis kiküldik, akkor csak nem vesze át.
2021. márc. 25. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!