Hogyan lehetne Magyarországon vidámparkot nyitni?
Tudom ez az egész nem olcsó mulatság, de elgondolkoztam ezen és kiváncsi vagyok hogyan lehetne kivitelezni.
Nem olyan parkra gondolok mint a Budapesti volt hanem egy komolyabb mint pl.: Disneyland, Európa park stb...
-Hogyan kezdjek bele,hogyan lehetne ezt megvalósítani?
-Hogyan tudnék hozzá területet szerezni?
-Hogyan találhatnék ehhez a projekthez befektetőket?
-Milyen támogatásokat kaphatnék?
Tudom hogy rengeteg pénz, de mégis hogyan lehetne megcsinálni?
Ha egy komoly park épülne (nem olyan mint a budapesti volt) az azért vonzaná rendesen a turistákat szóval maga az ötlet nem hülyeség.
Vannak nagyon jó terveim a parkkal kapcsolatosan, ami nemzetközi színvonalú lenne.
Valszeg semmi nem lesz belőle de azért kiváncsi vagyok, hogyan működhetne ez.
Genya csak feltettem egy kérdést 🤣 te se lehetsz jobb ha ezen elkezdesz veszekedni. Csak mondtam egy példát, Trónok Harcából készült egy sorozat amit szerintem többen ismernek.
Orlandóba a Wizzard world of the Harry Potter ből indultam ki ahol kapásból 6 oras sorok vannak mert tele van az egész park. (Ami nem egy park csak egy tematikus rész)
Lila ködös álmodozás... Szerinted miért Gyakori kérdésekre írtam ki? Igen azért mert üzletember vagyok és ezek alapján nyitok egy parkot....🤣🤣🤣🤣🤣
De ha idegesít a téma miért vagy itt?
Baszki csak megkérdezte hogy hogyan szokott működni egy vidámpark nyitás.
Disneyland a legrosszabb példa mert mindent máshogy csinálnak mint a többiek.
Meg amit a kérdező mondott Energylandia, az ugye ott van Lengyelországban nem a főváros mellet és mégis nagyon megy nekik. Tényleg minden évben új dolgok vannak, és tele van a park pedig nem egy Disneyland. Tele van az is turistával nem csak lengyelekkel, Mondjuk ott főleg nagyobb hullámvasutak vannak.
Gondolom így értette a kérdező hogy szinte ott is a semmiből csináltak egy igényes parkot.
Egyébként én is kiváncsi vagyok erre. 😀
Energylandia árak:
felnőtt jegy 139 złotyi, az kb. 11 ezer forint
kedvezményes jegy 89 złotyi (kb. 7000 Ft 140 centi alatt, 65 év felett)
Vegyünk két felnőtt, egy gyereket alapul. Akkor ott egy nap kb. 30 ezer, csak belépő.
Igen és? Én is tudom az árakat😀
Valszeg Magyarországon is ilyen árak lennének. De előttem írták a Hungaroringet, na f1-kor ott még durvábbak az árak és mégis tele van.
Most egy nagyon hülye példát fogok felhozni: ha nincs pénze az embereknek vidámparkra akkor luxus dolgokra pl.: Gucci boltnak sem kéne életben maradnia a pár vásárló miatt Mo-n. Most ez nem túl jó példa tudom. De az állatkertek is elég drágák, a tropikáriumról nem is beszélve, mert ott még egy napot sem lehet eltölteni és azt is drága fenntartani. És külföldön az állatkertek/Tropikáriumok is messze jobbak.
Szóval én se nagyon értem miért nem érné meg egy. És nem kell szar Disneylandnek lennie, én spec. pont utálom. Thorpe park/ Alton Towers minőségű parkot simán eltartana Pest vagy a Balaton környékén szerintem (nem bent a városban persze mint régen a Városligetben). Persze nem most min. 2-3 év múlva ha talán az anyagi helyzetek is jobbak lesznek.
Energylandiában az attrakciók 80% vekoma prototípus ami azt jelenti hogy majdnem ingyen odarakják, csak hogy tudják tesztelni a közönséggel.
35-ös. Most ezt nem flegmázásként akarom írni hanem tényleg érdekel. Asszem te írtad a keresztfinanszírozást . Ez jól működik a Disneynél de egy nem ilyen park mint Mirabilandia, Gardaland, Six Flags vagy Energylandia hogy tud fennmaradni mert náluk ugye ez nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!