Érettségivel miért nem lehet elhelyezkedni sehol?
Sajnos 25 éves vagyok és scak egy érettségim van viszont sehol se kellek sehova. Ilyenkor mit csináljak? Nincs jogsira pénzem, se tanfolyamra se semmire mert nicns munkám. Se gyárba, se sehova nem vesznek és mrá semmi ötletem nincs arra hogy mit csináljak. Egyetemre nincs lehetőségem menni, de így meg kész teljesen megálltam az életben. Nincs ötletem hogy mit csináljak.
Tudtok segíteni?
Én a következőket csináltam érettségivel:
gyártósori munka, könnyűipari gyári gépkezelő, raktáros(targonca jogsi nélkül)
Amúgy rohadt érdekes, egy történet.
Covid legelején elég sok munkatársamat elbocsátották. Párral azért valamennyire kapcsolatba vagyok. Akiknek ell kell tartani magukat, mert kaját kell venni, albit fizetni, azok valahogy találtak maguknak munkát.
Csak az az egy srác mondta hogy már egy éve semmi, aki ilyen tök gyámoltalan mamahoteles. Elgondolkodtató.
#17-es vagyok, azt lefelejtettem hogy én végig dolgoztam egyetem alatt és sikerült több mint 1 milliót összegyűjtenem amiből fizetem magamnak a jogsit.
Wow! Mégis meg lehet csinálni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!