Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Érettségivel miért nem lehet...

Érettségivel miért nem lehet elhelyezkedni sehol?

Figyelt kérdés

Sajnos 25 éves vagyok és scak egy érettségim van viszont sehol se kellek sehova. Ilyenkor mit csináljak? Nincs jogsira pénzem, se tanfolyamra se semmire mert nicns munkám. Se gyárba, se sehova nem vesznek és mrá semmi ötletem nincs arra hogy mit csináljak. Egyetemre nincs lehetőségem menni, de így meg kész teljesen megálltam az életben. Nincs ötletem hogy mit csináljak.

Tudtok segíteni?

2021. márc. 23. 19:21
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
24%
Erettsegivel es egy be nem fejezett egyetemmel dolgozok informatikuskent :)) sztem te nem akarsz elegge dolgozni
2021. márc. 23. 19:35
 12/26 anonim ***** válasza:
90%

Én a következőket csináltam érettségivel:

gyártósori munka, könnyűipari gyári gépkezelő, raktáros(targonca jogsi nélkül)

2021. márc. 23. 19:37
 13/26 A kérdező kommentje:
De 11 -es de gondolom értesz is az infohoz. MEg gondolom beajánlottak valahova. 0
2021. márc. 23. 19:38
 14/26 anonim ***** válasza:
67%

Amúgy rohadt érdekes, egy történet.

Covid legelején elég sok munkatársamat elbocsátották. Párral azért valamennyire kapcsolatba vagyok. Akiknek ell kell tartani magukat, mert kaját kell venni, albit fizetni, azok valahogy találtak maguknak munkát.

Csak az az egy srác mondta hogy már egy éve semmi, aki ilyen tök gyámoltalan mamahoteles. Elgondolkodtató.

2021. márc. 23. 19:39
 15/26 anonim ***** válasza:
16%
14# Pontosan
2021. márc. 23. 19:43
 16/26 A kérdező kommentje:
Akiknek el tartani magukat----- Azoknak van gondolom szakmájuk és nagyobb az esélyük.
2021. márc. 23. 19:45
 17/26 anonim ***** válasza:
42%
Mert amíg nekem van egy mérnöki és egy gazdasági mesterdiplomám és egy nyelvvizsgám és 1 év szakmai tapasztalatom pályakezdőként, addig neked csak egy érettségid aminek mára semmi értéke nem lett.
2021. márc. 23. 19:46
 18/26 A kérdező kommentje:
17-es. Ezaz. Akkor mihez kedzjek így? Egyetemre nicns lehetőségem menni, ilyen okj jellegű ingyenes képzéseket érettségi után ami jó lenne az a villanyszerelő vagy a hegesztő 25 éves kor alatt lehet csak tanulni. Illetve 24.
2021. márc. 23. 19:49
 19/26 anonim ***** válasza:
Az érettségi magába szinte semmit nem ér már, viszont ha tovább akarsz tanulni valamilyen irányba akkor követelmény.
 20/26 anonim ***** válasza:
57%

#17-es vagyok, azt lefelejtettem hogy én végig dolgoztam egyetem alatt és sikerült több mint 1 milliót összegyűjtenem amiből fizetem magamnak a jogsit.

Wow! Mégis meg lehet csinálni. :D

1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!