Másfél millió forintot be lehet úgy fektetni, vagy lehet vele csinálni bármit, hogy több pénzt hozzon?
Figyelt kérdés
Tudom, ez nem sok, de csak ül a bankszámlámon, nem kell hozzányúlnom, elgondolkodtam, hogy lehetne-e kezdeni vele valamit.2021. márc. 20. 01:59
2/8 anonim válasza:
Szerintem is állampapír.
De ne hagyd magad átverni a bankodban, nyiss te számlát az államkincstárnál.
Teljesen ingyenes.
És online mindent tudsz onnantól intézni.
4/8 anonim válasza:
Kérdés, mi a célod vele.
Ha a biztonságot keresed, akkor vélhetően alig lesz több pénzed, mint volt az infláció miatt.
Ha komolyabb hozamot szeretnél, akkor némileg kockázatosabb portfólióba célszerű fektetni a pénzedet.
5/8 anonim válasza:
inkább tanulj belőle valamit amit érdekel. millió+1 online tanfolyam van, ami pár 10e-ért elérhető. Programozástól a horgolásig mindenre találni.
Többre mész vele, minthogy lekötöd és évente hoz 75e-et.
6/8 A kérdező kommentje:
Hát igen, kockázatos befektetéseket nem vállalnék, amilyen szerencselten vagyok, abból úgysem lenne semmi. Pénzt veszíteni meg nem akarok, egyszer loptak tőlem, abba a mai napig bele vagyok betegedve... csak mivel nem kell hozzanyulnom, azt gondoltam ennyi pénzből talán mar lehet többet csinálni
2021. márc. 20. 17:41
7/8 anonim válasza:
Ez nem sok penz, marmint kinek mi, de sztem allampapiron kovul masba ne nagyon gondolkodj
8/8 anonim válasza:
A legbiztonságosabb az állampapír, sokat nem is hoz ezért.
Egy részéből tán vennék aranyat, ingadozik az ára, de pár éves távlatban emelkedik, már vagy 100 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!