Ha lenne 5 millió forintod, akkor mibe fektetnéd be?
Figyelt kérdés
Konkrét dolgoat írjatok! Tehát ne azt h részvényt vennék, hanem azt hogy s&p 500-ba fektetnék, vagy ne azt h tanulnék, hanem h jogi egyetemre mennék, ...
Köszönöm szépen a válaszokat!
2021. jan. 7. 18:13
1/11 anonim válasza:
Ha most hirtelen lenne 5 millió forintom, valószínűleg nem fektetném semmibe, hanem első körben kifizetném a valaha felvett diakhitelem (jelenleg még hallgató vagylk, így nem kamatozik, szabad felhasználású). A maradék pedig ott lenne a számlámon, és a többi, minden hónapban bejövő pénzt hozzátenném, és csak arra költenék, amire eddig is kellett. Ha egyszer végzek, legalább nem nulla forinttal kell elkezdenem a munkakeresést
4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat
3# Mi az az EV részvény? Kereskedtem már tőzdén, de ezt nem tudom h mit takar. Gugliztam, de semmi érdemlegest nem adott ki😀😀
2021. jan. 7. 22:50
5/11 anonim válasza:
Elektromos autó es minden ami ahhoz kell/kapcsolódik
6/11 A kérdező kommentje:
Akkor ez a Nio, Tesla vonal, ha jól gondolom?
2021. jan. 8. 08:45
7/11 anonim válasza:
A tesla nem feltétlenül de igen. De méginkább a kisebbek. Akkumulátor beszállítók példának okáért
8/11 anonim válasza:
Saját webshopjaimba meg a tudásba, hogy többszörösére tudjak növekedni a következő 5 éven belül.
9/11 anonim válasza:
Betenném a számlámra. Valaha még jól jöhet, nem költeném el kütyükre, hülyeségekre, hanem félreraknám.
10/11 A kérdező kommentje:
9#
Ha a bankban tartod, akkor folyamatosan vásárlóértéket veszítesz. A készpénz értéke folyamatosan gyengül. A forinté pedig kifejezetten, még a többi valutával szemben is...
Tehát ez kifejezetten rossz választásnak gondolom
2021. jan. 20. 19:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!