Ha valaki utal nekem a számlaszámomra pénzt, akkor tudni fogja a nevemet? Vagy a számlaszámom alapján valamit megtudhat rólam?
Figyelt kérdés
A válaszokat előre is köszönöm.2021. márc. 18. 14:28
1/5 anonim válasza:
Utalni csak akkor tud, ha a számlaszámodat ÉS a nevedet megadja.
Ennek alapján annyit tud rólad, hogy mi a számlaszámod és mi a neved.
2/5 anonim válasza:
Habár névnek mondhatsz bármit, mert a rendszer csak a számlaszámodat nézi. A számlaszámból amúgy a számlád vezető fiók is kiolvasható
3/5 anonim válasza:
2-es: ebben teljesen biztos vagy? Mert nekem már küldtek vissza átutalást csak azért, mert a nevem nem jól szerepelt, nem egyezett a számlatulajdonosként megadott névvel!
4/5 anonim válasza:
Én rendszeresen kapok úgy pénzt, hogy nem az én nevemre szól az utalás, ezért mertem leírni.
Plusz ha pl másodlagos azonosítóval utalsz számlaszám helyett, akkor ott egyáltalán nem is kell nevet írni.
5/5 anonim válasza:
OK, akkor csak nálam volt valamiért ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!