Mire föl kaptak vissza tavaly a nagyszüleim, a Pannon Víztől 164.200 Ft-ot ? Miután ezt az összeget visszakapták, a számla összege lecsökkent 5840 Ft-ra. Ez hogy a f..ébe létezik?
Figyelt kérdés
Valaki tud erre valami választ adni? Nagyon érdekelne,hogy akkor most milyen végszámlára lehet majd számítani.2021. márc. 14. 12:40
1/12 anonim válasza:
Gondolom valamiért magas átalány volt megállapítva, éves elszámoláskor ennyi túlfizetésük volt. De tényleg nagyon sok. Látni kellene a számlákat.
2/12 anonim válasza:
Az egyes jól írta. Tavaly lehet, hogy fizettek havi 20 ezret, de jóval kevesebb volt a fogyasztásuk, így a különbözetet visszakapták. Az idei átalányt pedig a tavalyi fogyasztás alapján számolta ki a szolgáltató. Ha ugyanannyi fogy, mint tavaly, akkor év végére kb nullán lesznek.
3/12 A kérdező kommentje:
Igazából az érdekel,hogy akkor nem kell azt az összeget visszafizetni,vagy azzal már nem foglalkozik a szolgáltató, tehát nem meghatározó,igaz?
2021. márc. 14. 13:07
4/12 A kérdező kommentje:
Amúgy, megnéztem 2019-ben 10081 Ft-ot fizetettek, tehát sehogy sem jön ki a matek.
Nagyon idegesít a dolog,nehogy aztán meg vissza kelljen fizetni azt a pénzt a nagyszüleimnek.
2021. márc. 14. 13:09
5/12 anonim válasza:
Nem. A tavalyi évet lezárták, a különbözetet visszafizették, aztán pedig a nagyszülők 0-ról indultak újra.
6/12 A kérdező kommentje:
Áhh! Így már értem! Nagyon szépen köszönöm.
2021. márc. 14. 13:11
7/12 anonim válasza:
Nézd meg az év végi elszámoló számlát, azon rajta van, mennyi víz fogyott és mennyit fizettek ki. Nem olyan bonyolult ez. Vagy fizessék a tényleges fogyasztást átalány helyett, és akkor nincs végszámla.
8/12 anonim válasza:
Ezt nyilván nem a Pannon víztől kell megkérdezni.
9/12 anonim válasza:
Hát a 164.200 ft visszatérítés havi 10.081 mellett nekem sehogy sem jön ki.
Nézd meg a érszletező számlát, esetleg kérdezz rá a szolgáltatóra.
10/12 A kérdező kommentje:
Én is ezt számolgattam, sehogy sem jött ki a matek..szóval nem értem..
Viszont,ha a szolgáltató elszúrt volna valamit, szerintem küldték volna a levelet, de semmi sem jött.
2021. márc. 14. 14:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!