Létezik -e ilyen módon visszakapás ?
Figyelt kérdés
A volt párom,akit a legjobban szerettem eddig, három évvel ezelőtt csalt meg,olyan módon, amivel teljesen padlóra tett és még mindig nem hevertem ki.
Azóta többször is történt olyan a részéről,ami felém lelkileg nagyon nem volt jó,sőt még jobban lesújtott.
Viszont ez alatt az idő alatt több emberrel is így viselkedett, minden párját megcsalta és ellökte magától.
Most vígan él és úgy hallom, nagyon szerelmes.
Létezik-e, hogy ha így bánt azokkal,akik szerették, idővel ilyen módon kapja vissza, vagy olyantól,akitől majd a legjobban fájni fog neki ?
2020. jún. 20. 19:55
1/2 anonim válasza:
Én például mindig hittem benne hogyha egy ember rossz a másikhoz és bántja úgy is vissza kapja az életől amit érdemel. De szerintem ez ember függő aki hisz benne az hisz aki nem nem. De én már hallottam hogy történet ilyen.
2/2 anonim válasza:
Szerintem igen, csak idő kell hozzá. Lehet egy következő életben kapja vissza ugyanazokat a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!