Mit csináljak? Ez kamu oldal?
Figyelt kérdés
Rendeltem kb. 3 napja egy cipőt erről az oldalról: [link]
Viszont rendelés után nem kaptam visszaigazoló emailt és többet is vettek le a kártyáról.
Olvastam, hogy a bankban vissza lehet igényelni a pénzt. /ez igaz?/
Nem tudom eldönteni, hogy kamu e az oldal vagy sem, de valószínűleg az, hiszen nem jön válasz a vevőszolgálatról sem :(
2021. márc. 12. 09:51
1/5 anonim válasza:
Az adatkezelési tájékoztatóban SEMMILYEN céges adat nem szerepel.
Akkora kamu, mint a ház, ráadásul a szarabb fajtából.
Bizonyos tranzakciókat vissza lehet igényelni, valóban, célszerű a saját bankodnál tájékozódni ezügyben - minél hamarabb.
2/5 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm! :)
2021. márc. 12. 10:02
4/5 anonim válasza:
Ha PayPal-el fizettél akkor vissza tudod chargeback-elni.
5/5 anonim válasza:
Sziasztok! Sajnos én is beleestem ebbe a hibába! Mert én 50-50% válaszokat láttam itt gyakori kérdéseken. Sajnos én nem PayPallal fizettem és még a bankot se kerestem fel. Mitévő legyek? A bank felkeresése az egyetlen megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!