Milyen egyedi közösségi oldalt csináljak?
Meg van a technikai tudásom egy teljesen egyedi közösségi oldal létrehozására (mindenkinek saját profil, be tudják egymást jelölni barátnak, csevegni stb). Csak nem tudom milyen témakörben lenne igény rá.
Egy ötlet amilyeneket várok: Több helyen is olvastam már hogy miért nincs társkereső oldal kifejezetten duci embereknek. Ez pl egész jó ötletnek tartom, egész nagy a lefedettség akiket érinthet, és talán igény is lenne rá.
De nem csak társkereső lehet természetesen, lehet akár egy adott hobbi mentén összefogott emberek csoportja, csak az a lényeg viszonylag sokakat érintsen, hogy azért be is induljon. :)
www.facebook.com
Üdv az interneten!
Mióta a facebookon egy kattintással lehet csoportot létrehozni és embereket meghívni, illetve megtalálni magát a csoportot, szerintem ez egy hamvában holt ötlet.
A társkereső még csak-csak, de ugyan ki lépne be egy olyan oldalra, aminek van vagy húsz tagja...és mi alapján szűrnéd, ki a duci? Egyáltalán szeretik ezt az emberek kijelenteni magukról és megkülönböztetni magukat a többiektől?
Én arra biztatlak, hogy csináld!
A sok nagyokos itt előttem csak arról tud papolni, hogy van fészbuk, szóval már több közösségi oldal nem lesz soha a büdös életbe :D
Őket el kell, hogy keserítsem, ugyanis mikor elindult a fb, akkor volt Twitter. Zuckemberg meg valahogy nem rágódott azon, hogy uramistenjajúgysesikerül, hanem nekiállt, és megcsinálta.
Ugyanez a Google esete a Yahoo-val.
Szóval ha ténylegesen megvan a technikai tudás, akkor ne itt kérdezgess, hanem tűrd fel az ingujjad, ne hallgass névtelen, arctalan kommentelőkre (Rám azért de :D ), akik itt puffognak, hogy miért NEM megy majd Neked.
Te gondold át magadban miért MENNE.
Peace
J és a fészbuk népszerű, de rohadtul nem hibátlan. Százezrek, ha nem milliók keresik folyamatosan az alternatívát, amivel a sok hibáját, és idegesítő tulajdonságait ki tudják kerülni.
Elég nagy piac gyerekek? :D
Ráadásul a legutóbbi NSA lehallgatási botrány óta tovább apad a népszerűsége. Végül is az emberek nem szeretik, ha figyelik őket, és az adataikkal zsonglőrködnek. Ha Te ezt nem teszed meg már előrébb vagy :D
Ok, hogy 1 milliárd ember van beregisztrálva, de ettől csak túl van hájpolva. Attól, hogy valami népszerű, még nem garancia rá, hogy jó is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!