Mekkora árréssel dolgoznak a játékkereskedők?
Természetes csak egy hozzávetőleges értékre vagyok kiváncsi, pl. 5-10% vagy 40-50%... Elsősorban a kiskereskedelmi árrés érdekelne, de ha valaki esetleg képben van a nagykerek árrését illetően, jöhet az is.
Gyerekjátékokról van szó nem videójátékokról.Köszi!
Mint már írta az 1es, nem lehet azt mondani, hogy mindegyik játékon és mindegyik kereskedőnek ugyanannyi a haszna. Nagy áruházak, ahol sokat adnak el, alacsonyabb árréssel dolgoznak, mint a kis boltok. Az online boltok szintén, mert nem kell annyit költeniük, mint egy fizikai boltnak.
Röviden: 10 és 50% között....
Külföldön vettem kisgyereknek játékokat 200-400Ft/db, itthon nagyságrendekkel többért árulják.
Hulk játékot leakciózva 250Ft-ért vettem külföldön, nálunk vajon mennyibe kerül???
Ha megtalálod a forrást, akkor tized áron megkapod.
A feleségem 3 éve (a covid előtt) 3 napot kirándult Egerben a gyerekekkel. A Dobó tér mellett egy kis standon kézzel készített francia termékként 9 ezer forintért árusítottak jópofa nyakláncot. Hazatérése után lelkesen mutatta, hogy milyen klassz kiegészítőt vett, milyen jó áron. Néhány nappal később megtaláltam az Aliexpressen ugyanazt. Kettő dollárért...
Ugyanabból a 9 ezer forintból egy tucatot rendeltem neki, a legkülönfélébbeket. Volt nagy sikítozás, mikor a pakk megérkezett :-)
Hát ez a Hulk ez nem semmi. Az a 250ft-os biztos valami gagyi cucc lehetett, bezzeg 19.990-ért...:) Ha meg ugyanaz akkor megérdemli aki ennyit kifizet érte.
Azért ezek kirívó esetek, ilyen is van de nem ez a jellemző.
Az aliról lehet ugyan beszerezni cuccokat olcsón, de nem nagy tételben mert akkor a vám+áfa miatt már nem is annyira olcsó(bár még úgyis megéri nyilván), ja és milliós tételnél már van miért izgulni. Vajon csak féltéglákat küld a kis chengchung, ha egyáltalán küld valamit. A kínai játékbeszerzés szerintem csak az igazán nagyágyúk kiváltsága(az importőré főleg)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!