Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Csomagpostás.hu-ról aki...

Csomagpostás.hu-ról aki rendelt, van itt olyan, akinek esetleg megérkezett a csomag, amit rendelt?

Figyelt kérdés
Rendeltem 4500 Ft értékben, most olvastam utána itt a cégnek, hogy mennyire rossz vele a tapasztalat..Ezek alapján nem tudom, egyáltalán reménykedjek-e még, hogy megjön a rendelt áru, vagy kérjem inkább a bankom segítségét, hogy az árát visszakapjam?

2021. márc. 10. 13:36
 1/7 anonim válasza:
100%
Hasonló képpen jártam. Fenyegesd meg a fogyasztóvédelemmel és visszaküldik a pénzt. Ez egy szélhámos banda, nem szabad rendelni tőlük
2021. márc. 15. 04:51
 2/7 anonim válasza:
100%

én is feljelentettem őket, hónapok óta csak igérik, hogy küldik - aztán semmi. Ja és nincs rekik semmi raktáron, kinából rendelik ők is.

Én rendeltem kinából és már meg is jött 2 hét alatt, ők nem tudják leszállítani október óta :(

Nem lehet elérni őket - szánalmas és szégyenletes. Senki NE rendeljen tőlük.

2021. dec. 19. 13:01
 3/7 A kérdező kommentje:
Nekem megjött a rendelésem szerencsére, kB 5 6 hét volt, mire ideért. Nekem úgy látszik szerencsém volt akkor 🙂
2021. dec. 19. 22:12
 4/7 anonim válasza:
100%
Nekem 5 hétre ígérték a kiszállítást, 11 munkanap alatt itt volt, minden gond nélkül!
2022. ápr. 13. 17:38
 5/7 anonim válasza:
100%
Ez nem kereskedő Cég! Ez egy nagyon durva, szemét, pénzrabló, gengszter banda. Az a trükkjük, hogy pár ezer Ft-ot bárki előre utalással megkockáztat. Ha előre utalod a vételárat nem kapsz semmit. Ha csak megrendeled nem is reagálnak. Megpróbáltam feljelenteni ezeket a csibészeket, mer én is megjártam (4.500 Ft) de nem foglalkoznak vele. Valami angol szerverről dolgoznak. A reklamációra persze mindig válaszol Júlia, húzza az időt és nem történik semmi. Fehérgalléros bűnszervezet, gengszter ügyvédekkel megtámogatva. Már évek óta megy az aprópénz rablás és mivel sok kicsi sokra megy, bizonyára már jól meggazdagodtak. UNDORÍTÓ!!!
2023. júl. 18. 09:09
 6/7 GRORUD válasza:
100%

Nehogy rendeljetek tøluk!!!

Csalo banda. En majusban rendeltem våkumzacskokat,julius elejen azt irtåk, hogy elveszett a csomag,nehåny "HETEN" belul kuldik vissza penzt.

Most augusztus 14-e van, a penz sehol.

2023. aug. 14. 13:20
 7/7 anonim ***** válasza:

Én is rendeltem tőlük még 2020-ban. Csak később derült ki számomra, hogy több különböző helyről szedik össze az árut, ami így külön kis csomagokban érkezik. Simán adják fel, nem csomagként. Tehát a postás egyszerűen begyűrte az egyik kis csomagot a postaládámba, így félig kilógott. Így jött meg több dolog, több hétnyi eltéréssel.

Egy csomó termék viszont nem érkezett meg, útközben "elveszett".

Akkoriban az egyik bíróságon dolgoztam, és a munkahelyi, bírósági e-mail címemről küldtem reklamációt, hátha ettől beijednek és komolyan kezelik az ügyet.

Így is lett - bár nem tudom, hogy ezért-e. Megkérdezték, hogy küldjék-e újra a hiányzó termékeket, vagy inkább visszatérítést kérek.

Megírtam, hogy bár szeretném inkább a termékeket, elvesztettem a bizalmam, félek, hogy az is elveszne, így inkább visszatérítést kérek.

A 18 ezer forintos rendelésből visszatérítettek kb. 8 ezer forintot.

A lemaradt csomagok valószínűleg a Magyar Postán vesztek el.

Azóta dolgoztam a Magyar Posta egyik logisztikai központjában is, és ott rendszeresen van "kiárusítás" vagy minek is nevezzem, amikor rendkívül olcsón hozzá lehet jutni olyan cuccokhoz, amikről leesett a címirat vagy megsérült (ami viszonylag gyakran előfordul hazai küldeményeknél is).

Pl. 40 ezer forintos cipő néhány ezerért, vadiúj laptop 20 ezerért, 20 ezer forintos headset 2000-ért. Utóbbiból vettem is. Sőt, kerti medence, meg szinte bármi. Olyan dolgok, amiket továbbítani sem tudnak és visszaküldeni sem.

A lényeg szerintem, hogy a csomagpostas.hu-nál egyrészt azért ingyenes a szállítás, mert szimpla postai küldeményként adják fel, ezért is vesznek el sokszor. A másik, hogy több helyről lapátolják össze a termékeket, és külön-külön adják fel, mindenféle biztosítás nélkül.

Ne rendeljetek ilyen helyről!

Hacsak valaki nem annyira kalandvágyó, és bírja idegekkel. :)

Én pereskedni amúgy sem szerettem volna. Nem is tudom, hogy mennyi volt így a veszteségem, talán néhány ezer forint. Ezt betudtam tanulópénznek.

Az utolsó válaszolónak, és akik még így jártak, azt tanácsolom, hogy írjanak még, rugdossák őket, ne szálljanak le róluk. Előfordulhat, hogy így visszakapják a pénzüket - vagy legalább egy részét.

Vagy be kell perelni őket - akinek van ehhez hozzáértése, és bírja idegekkel. De az mennyi idő, energia és mennyi pénz...

2023. aug. 16. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!