Csomagpostás.hu-ról aki rendelt, van itt olyan, akinek esetleg megérkezett a csomag, amit rendelt?
én is feljelentettem őket, hónapok óta csak igérik, hogy küldik - aztán semmi. Ja és nincs rekik semmi raktáron, kinából rendelik ők is.
Én rendeltem kinából és már meg is jött 2 hét alatt, ők nem tudják leszállítani október óta :(
Nem lehet elérni őket - szánalmas és szégyenletes. Senki NE rendeljen tőlük.
Nehogy rendeljetek tøluk!!!
Csalo banda. En majusban rendeltem våkumzacskokat,julius elejen azt irtåk, hogy elveszett a csomag,nehåny "HETEN" belul kuldik vissza penzt.
Most augusztus 14-e van, a penz sehol.
Én is rendeltem tőlük még 2020-ban. Csak később derült ki számomra, hogy több különböző helyről szedik össze az árut, ami így külön kis csomagokban érkezik. Simán adják fel, nem csomagként. Tehát a postás egyszerűen begyűrte az egyik kis csomagot a postaládámba, így félig kilógott. Így jött meg több dolog, több hétnyi eltéréssel.
Egy csomó termék viszont nem érkezett meg, útközben "elveszett".
Akkoriban az egyik bíróságon dolgoztam, és a munkahelyi, bírósági e-mail címemről küldtem reklamációt, hátha ettől beijednek és komolyan kezelik az ügyet.
Így is lett - bár nem tudom, hogy ezért-e. Megkérdezték, hogy küldjék-e újra a hiányzó termékeket, vagy inkább visszatérítést kérek.
Megírtam, hogy bár szeretném inkább a termékeket, elvesztettem a bizalmam, félek, hogy az is elveszne, így inkább visszatérítést kérek.
A 18 ezer forintos rendelésből visszatérítettek kb. 8 ezer forintot.
A lemaradt csomagok valószínűleg a Magyar Postán vesztek el.
Azóta dolgoztam a Magyar Posta egyik logisztikai központjában is, és ott rendszeresen van "kiárusítás" vagy minek is nevezzem, amikor rendkívül olcsón hozzá lehet jutni olyan cuccokhoz, amikről leesett a címirat vagy megsérült (ami viszonylag gyakran előfordul hazai küldeményeknél is).
Pl. 40 ezer forintos cipő néhány ezerért, vadiúj laptop 20 ezerért, 20 ezer forintos headset 2000-ért. Utóbbiból vettem is. Sőt, kerti medence, meg szinte bármi. Olyan dolgok, amiket továbbítani sem tudnak és visszaküldeni sem.
A lényeg szerintem, hogy a csomagpostas.hu-nál egyrészt azért ingyenes a szállítás, mert szimpla postai küldeményként adják fel, ezért is vesznek el sokszor. A másik, hogy több helyről lapátolják össze a termékeket, és külön-külön adják fel, mindenféle biztosítás nélkül.
Ne rendeljetek ilyen helyről!
Hacsak valaki nem annyira kalandvágyó, és bírja idegekkel. :)
Én pereskedni amúgy sem szerettem volna. Nem is tudom, hogy mennyi volt így a veszteségem, talán néhány ezer forint. Ezt betudtam tanulópénznek.
Az utolsó válaszolónak, és akik még így jártak, azt tanácsolom, hogy írjanak még, rugdossák őket, ne szálljanak le róluk. Előfordulhat, hogy így visszakapják a pénzüket - vagy legalább egy részét.
Vagy be kell perelni őket - akinek van ehhez hozzáértése, és bírja idegekkel. De az mennyi idő, energia és mennyi pénz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!