"Csomagját a mai nappal postázzuk" ez mit is jelent pontosan?
Figyelt kérdés
Azt, hogy holnapra nálam lesz a csomag, mert ma feladták?
Az a baj, hogy nem bírnak normálisan kommunikálni, mindig ilyeneket kell kérdezni :D
Ha azt írják, hogy a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak, akkor abból lehet tudni, hogy a futár átveszi ma a csomagot. De az, hogy postázzuk...
2021. márc. 9. 17:04
1/5 anonim válasza:
Azt hogy a mai nap feladták a postán.
Aztán hogy mikor ér oda hozzá az már relytély.
2/5 A kérdező kommentje:
Áhh. szuper. és ezalatt a két hét alatt a szolgáltatásokba a futárok is beletartoznak? Gondolom a posta nem
2021. márc. 9. 17:10
3/5 anonim válasza:
Szerintem itt VELED van probléma, nem vagy képes a magyar szöveget értelmezni!
Ez azt jelenti, hogy ma postára adták = postázták. Azt azonban nem tudhatják, mikor szállítja ki neked a posta a csomagodat.
4/5 A kérdező kommentje:
3: Azt azért te sem gondolod komolyan, hogy az extreme digitalból elsétál valaki a legközelebbi postára és feladja az én csomagomat :D a futárt meg meg kell rendelni, leghamarabb másnapra jön. ma rendeltem.
2021. márc. 9. 17:12
5/5 anonim válasza:
Látom, igen buta vagy! A csomagokat minden cégnél naponta egyszer elviszi tölük a postai alkalmaozott - nevezheted futárnak is - a lényeg annyi, hogy ettöl kezdve nem náluk van, nem ök felelösek az esetlegse késésért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!