Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Megéri bele tenni bitcoinba...

Megéri bele tenni bitcoinba az embernek minden pénzét? Nagyon megéri mostanában?

Figyelt kérdés
Ti eddig mennyit tettetek bele??

2021. márc. 9. 07:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
71%

"A nagy váltók(coinbase, kraken, binance...) nem vernek át. Bár nagy összeget nem érdemes ott tartani. Arra vannak hardwaletek. Így senki sem férhet hozzá a kriptódhoz."

Na mondok pár konkrétumot 10-es!

Ahol váltod és az utalás

Dehogynem és nem is kicsit! Ha forintért akarsz venni egyszer átváltják dollárba vagy euróba, és erre még egy nagy adag költés jön amikor még ezt átváltják valamilyen coinra. Ha 6000 ft ért veszel bitcoint és ezt egyszer még átutalod saját tálcára na az már 4000 ft ér. És ezt az összeget nagy eséllyel sem utalni, sem váltani nem tudod.

Egy ismert nagy cég akik minden féle coinal foglalkoznak Bittrex. Kamu megadható bankszámlaadatok, megadhatatlan hitelkártyaadatok, egy szándékosan olyan 2FA azonosítási rendszer ami a legtöbb mobil készülékkel nem működik, ezáltal limitált összegű utalások. A közösségi oldalak tele vannak gondoltak egyet és zárolták a számlám történetekkel. A kis összegekkel való kereskedelmet ez a rendszer nem ismeri!

Ahol bányászod oldalak

Szürreális hardwareigények, amit bányászol saját szememmel láttam volt hogy egy ideig fizetnek jó részét el sem ismerik annak amit valójában bányászol. Megint átverés felsőfokon! Így van megcsinálva ugyan is így az tartja megint csak a kezében a hálózatok aki meg tudja fizetni a nagy parkokat, komoly hardwareket.

A közösségi média

Youtube szó szerint azok a kommentek jelennek meg amik a videó készítőjének megfelelnek. Aki evvel kapcsolatos videókat csinál és tolatják érte pénzel nem fog ellene beszélne. Meg a nagy fórumok sem ahol tudatosan nyomatják a kommenteket. Tetszik vagy sem a nagy fórumokon bizonyos emberek tudatosan pörgetik a témákat! A nagy oldalakat pénzes érdekek tették azzá! Fórumok mint ez bizonyos emberek nyomatnak egy témát. Rászálnak, követik a témákat a különböző politikai és pénzbeli vagy más érdekek és zömében ők kommentálnak. Meg kell nézni hogy működik az egész rövid időn belül vannak mindenhova pár nap alatt felerőszakolva a kommentek. Amiben érdek van meg lehet figyelni hogy bizonyos emberek kő keményen befolyásolják hogy a zöme hozzászólás milyen irányzatú legyen. Kő kemény üzlet aki azt hiszi nem így megy az téved! Nem fogom vakon azt hinni mert 3-4 ember meg akar győzni hogy csináljam, amikor gyakorlatban meg azt látom hogy egy marha nagy lehúzás az egész, amire egy egész üzletág épült! Csontok vannak dobálva meg nagy propaganda de lassan kell kihúzni a talajt és válltani mert az emberek energiája és pénze tartja fent az egészet. És szó sincs arról hogy mindenki jól jár. A piramis alján kell a legtöbbet fiztni!

Szépen húzzák ki alulról felfelé a léceket lassan jön egy új Coin rendszer amiben ugyan ezt eljátsszák. Szoftveresen ott van a Monero, Hashgraph , a bitcoin rendszer már most elavult! A nagykutyák szépen kimentik a pénzüket akik alul vannak az egész költségeit ők állják. Ezt minden kisember fizetni fogja, nincsennek itt nagy rejtélyek hogy mi meg hogy lesz, kő keményen megtervezett rendszer! A következő nagy coinál ugyan el el lesz játszva, a lelkes bolondok fizetik hosszútávon az egészet! Az egész úgy van megtervezve hogy a végén egy nagy nudlit sem fog érni! Lesz helyette más amivel ugyan ezt a receptet eljátszák. A lényege ennek a piramis csúcsán nincs vesztenivaló csak hatalmas nyereségek, lefele beruházol és kő keményen fizeted. A villanyszámla, eszközök, hardware, mind tőlük veszed! És nem arról szól a rendszer hogy itt mindenki valahogy jól járjon. Ezek a gazdag ficsúrok hozták létre ezt az egész rendszert, nem ügyeskednek meg okoskodnak, pontosan tudják hogy mi hogy lesz. 5-10 év múlva akár 1 millió dollárt is érhet egy btc, vagy akár semmit lehetőségről akik ezt kitalálták csúcsán szó sincsen. Ha azt hiszitek valami neve nincs hacker alkotta ezt a coin rendszert, meg hogy a nagykutyák nem tudják mi hogy lesz tévedtek. Illetve a legnagyobb tévedés a média amit előad hogy a nagy kutyák mit hogy csinálnak. A legnagyobb hazugság hogy ez mennyire kormányoktól független, nem vehetik el, meg mennyire decentralizált.

2021. márc. 11. 13:36
 12/18 anonim ***** válasza:
49%

Majdnem hihető volt amit írtál (nem), amíg nem magyaráztad hogy a bitcoin helyett jön a kripto rendszer. A BTC már eleve kripto, szóval csak azt bizonyítottad hogy nem értesz hozzá.

2021. márc. 11. 14:56
 13/18 anonim ***** válasza:
71%
#12 A pénz működése nagyon egyszerű, mindig egyre kevesebbet kell hogy érjen hogy egyre többet keljen dolgoznod! Foglalkoztam vele kicsiben, sőt van ismerősöm aki videókártyákkal bányagépet rakot össze. És ma is ugyan ott velem dolgozik mint előtte! Eladta az egészet azóta. Ki lehet próbálni lehet venni coint meg váltogatni hogy ott helyben milyen összegeket húznak le! Én szolgáltatást vettem rajta 5000ft ért akatram, de 15000ft alatt nem is lehet. Se váltani, se utalni nem tudom az alatt. És mire eljutottam oda megfejtek mint a pengősmalacot! És abból a költségekre simán 5000ft elmegy. És nem befektettem csak egy szolgáltatást vásároltam. Ugyan ez bányászattal ilyenek vannak hogy egy egész napot ki sem fizetnek, a siralmas összegek mellett amit egy drága kártyával bányászni tudtam. De gondolom a kétmondatos beszolások, a nem értesz hozzá, meg mennyit kerestem vele, nevesincs névtelen demagógok aztán többet mondanak. És lehet nyomkodni a kis nem hasznos X-et, meg kétmondatos üres hozzászólásokat támadni az érveket!
2021. márc. 11. 15:14
 14/18 anonim ***** válasza:
21%

Pont ez az hogy nincsenek érveid. Érdekes módon én ebből élek. Na bumm. Akkor hogy van ez?

2021. márc. 11. 15:20
 15/18 anonim ***** válasza:
46%

# 14

"Érdekes módon én ebből élek."

Jó cáfold meg amiket elmondtam. Mert az érveid két mondatban ott kimerülnek aki nem támogatja az hülye, meg te mekkora szakember vagy. Akár bányásztam, akár váltotam egy manipulálható rendszer ahol lopnak csalnak.

Nekem mi abban az üzlet vettem 6000 ft ért bitcoint. 2000ft ot lekopasztottak belőle mire tovább tudtam volna váltani. Váltani nem is engedett mert 10.000ft feletti a minimális összeg amit válthatok. És ha átváltom egy másik coinra még mindig kopasztanak, nem kis összegeket.

Szóval egy kis matek, ha az a 15.000ft értékű bitcoin, 30.000ft ot érne, vissza váltva azt olyan kopasztáson megy végog hogy az is jó ha a 15.000ft ot kicsi nyereséggel visszakapom.

Bányászat, az oldaal ahol bányásztam már az elején simlisen mutatta az adatokat. 1 egész napot ki sem fizettek! Pár száz forintnyi adott coin kibányászásáért ami semmire sem elég több mint 2 hetet kellett minimum bányászni egy minimális kifizetéshez, bika erős kártyával. És több mint 2 évig bányászhatnék 15.000ft értékű megvásárolt összeget.

Mind nyers adat, saját tapasztalat. Illetve bitcoin, régen egy laptoppal lehetett bányászni, ma már egy ASIC kevés hozzá! Az amazon, ebay tele van ezekkel a (szabadulni akarok tőle ASIC-okkal.

Akik váltják egy marha nagy üzlet, a hardweriparnak egy marha nagy üzlet, pézmosáshoz egy marha nagy üzlet, buta emberek tömegfejése szintén az. Szóval kellene hinnem a jól keresek vele, nevesincs beszólásoknak, amikor ekkora üzletvan mögötte. Persze nem a bányászoknak és a kispénzű embereknek! Mivel ebben a törénetben ők a balekok!

2021. márc. 11. 15:41
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
Fogd már fel hogy nincs mit cáfolni. Nettó hülyeségeket meg féligazságokat állítasz.
2021. márc. 11. 15:59
 17/18 anonim ***** válasza:
58%
Akinek megfordul a fejébe hogy Bitcoinba vagy más kriptóba fektesse az összes pénzét az egy esztelen birka. Értéktartásra sem biztonságos, tőzsdézni vele egy szerencsejáték.
2021. márc. 11. 20:35
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
alap hogy csak annyit szabad belefektetni amit ha elvesztesz nem dönti romba az életedet, ép ésszel el tudod viselni, stb.
2021. ápr. 15. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!