Ebay. Kínából rendelt termékek másnak sem érkeznek mostanában meg?
Nyilván fel van tüntetve, hogy a Covid miatt a rendelések szállítási ideje a vártnál is tovább tarthat. Ez világos.
De konkrétan arról van szó, hogy egyáltalán nem érkeznek meg. 10-ből, ha 4 megjött. És az egyik újra lett küldve. Előző év elejére tehető ez a tendencia.
Visszatérítés mindegyiknél megtörtént. Sok esetben azt látni a tracking number alapján, hogy beérkezik az országba, de itt megakad, és soha nem kézbesítik.
Másnál aki szokott rendelni Ebay-ről, azon belül is Kínából, mik a tapasztalatai mostanában?
1 & 2. Hm...akkor ti szerencsések vagytok. Pedig én is mindig olyanoktól rendelek, akik több ezer rendelést bonyolítanak, és magas értékeléssel rendelkeznek. Szóval még csak nem is az van, hogy kitudja, hogy feladta, vagy sem. Plusz ott van a Tracking Number is, követni lehet a csomag kiszállítási státuszát. ha jól vettem le akkor, általában itthon akadnak el. Meg különbözőek az eladók is. Nem értem.
Most írtam a Postának. Bár felesleges, de kíváncsi vagyok mit írnak.
Annyi minden van amit itthon nem is kapni, és abba bele se megyek, hogy ár-érték arányban milyen jó ajánlatok vannak. De ezt mindenki tudja.
Csak hát így elég gáz, és értelmetlen, hogy hónapokig várok a semmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!