Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Jár az álláskeresési járadék,...

Jár az álláskeresési járadék, ha én mondok fel?

Figyelt kérdés

Levelezőn tanulok egyetemen. Eddig dolgoztam mellette, de most különböző okok miatt fel kell mondanom. Valószínűleg egyoldalú lesz a dolog, tehát nem közös megegyezés.

Ebben az esetben jár az álláskeresési járadék? Illetve kérvényezhetem az illetékes önkormányzatnál, hogy fizessék egy évig a TB-met? Ha a pénzügyi helyzetem alapján jogosult lennék a huszonpárezer forintos segélyre, akkor megkaphatom, vagy esetleg befolyásolja a felmondásom?

A válasz nem befolyásolja a döntésemet, csak szeretném előre tudni, hogy mivel számoljak.

2021. márc. 8. 11:45
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2021. márc. 8. 11:51
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mindegy, miért szűnik meg a munkaviszony, jár, ha megfelelsz a feltételeknek.
2021. márc. 8. 12:05
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen jár.
2021. márc. 8. 12:28
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Akkor régen nem járt, vagy csak rosszul emlékeztem?

2021. márc. 8. 12:45
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Régen nem járt, de jó ideje már igen.
2021. márc. 8. 19:57
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Akkor ezek szerint eléggé le vagyok maradva. :D
2021. márc. 9. 05:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!