Ha eddig OTP kártyám volt és lementem minuszba és most átlépek junior bankkártyára akkor azzal a pénzösszeggel mi lesz ami mínuszban van? Eltűnik? V amikor átváltok és először küldik a fizumat a juniorra akk levonják belőle a teljes összeget?
Nem tudom, ezt nem is értem : mi az az "átváltás Juniorra"???... 8-o
Én a helyedben azt csinálnám, hogy :
- a tartozásomat minél gyorsabban kiegyenlíteném azon az OTP számlán, ahol keletkezett...
- megszüntetnék minden OTP számlámat a lehető leggyorsabban...
- elmennék egy másik (normális!) bankba és nyitnék feleáron egy bankszámlát, ahol nem fognak mindennel lehúzni!...
Én idén szüntettem meg mindhárom OTP számlánkat és helyette K&H Banknál nyitottam "Emeltszintű elektronikus számlacsomagot" feleáron, sokkal jobb szolgáltatásokkal!!!
Van még a Raiffeisennél "Lendület" számlacsomagom : az is feleannyiba kerül, mint az OTP számla, és sokkal többet nyújtanak érte...
Felejtsd el az OTP-t!!!
Ha még fiatal vagy (26 év alatti), akkor nyiss a CIB Banknál "CIBEZZ"-számlacsomagot (díjmentes számlavezetés, díjmentes NetBank átutalások, díjmentes elektronikus bankkártya, díjmentes Internet-bankkártya, csupa jó szolgáltatás szinte ingyen), havonta 3x bármely Mo-i ATM-pénzfelvét díjmentes!!!... :-D
Nincs az OTP-nél szemetebb bank Mo-on!!!
Az átváltást úgy értem., hogy eddig sima OTP bankszámlám volt amire a fizumat utalták.. és most szóltak h mivel 24év alatt vagyok ezért juniorra átválthatok.. és ott nincs kezelési költség ha leveszek kártyáról pénzt meg stb stb...
Köszönöm a tanácsot!
Ne válts át, nem érdemes. Ámítás az egész. Azért hogy 200Ftot spórolj, nem érdemes átváltani.
A másik, meg csak azért akarnak átléptetni, mert az ügyintéző ezért jutalékot kap. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!