Bankkártyára befizetésnél tudok tévedni?
Családtagnak van az OTP Bank-nál folyószámlája, van hozzá bankkártyája. Szeretnék a részére pénzt befizetni. Mi a teendőm, és hogy tudom elérni, hogy Ő kapja meg a pénzt, és ne írjam el a számot véletlenül? :S Meg kell adni pl. nevet is?
Milyen cetlit kell majd kérnem a gépből? (Bemegyek kirendeltségre.) Mit keressek? (Tök béna vagyok ilyen ügyekben.)
bankkártyára nem lehet befizetni
bankszámlaszámot meg k.rva nehéz elírni, mert akkor nem lesz valós bankszámlaszám
pénztári befizetés cetli kell
Ok, köszi, adtam is a kattintást, de:
a bankkártyán van 4 * 4 szám. Az akkor csak a bankkártya azonosítója, és azzal nem megyek tehát semmire, hanem nekem az kell, hogy:
3(2?) * 8 szám, ami a bankszámla szám?
Vagy a bankszámla szám az 2 * 8 szám, ami megfelel a bankkártyán lévő 4 * 4 számnak? Bocs, nincsenek előttem a papírok.
Bankszámlaszám az 3x8 szám, otpnél 2x8.
nem, ez nem egyezik a kártyán lévővel.
Egyébként otpnél, ha befizetsz számlára akkor általában rákérdez hogy x.y a számlatulajdonos? így egyértelmű. nem tévedhetsz.
Neked a bankszámlaszám kell, amely NEM egyezik meg a bankkártya számával.
Tehát neked az ő 2x8-as számlaszámát kell elkérned, amely úgy kezdődik, hogy 117...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!