Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A hu2021.ru webshop megbízható...

A hu2021.ru webshop megbízható, vagy valamilyen kamu áruház?

Figyelt kérdés
2021. febr. 28. 18:28
1 2
 11/13 anonim válasza:
Tavaly a Conrádtól rendeltem egy csúcs töltőkészüléket + 4 db aksival ajándékba 40 ezerért. Ezen az oldalon 6800Ft-ért árulják + hozzá a 4 db ajándék aksit, amikor csak az aksik ára min 2500 Ft. Aki ezt elhiszi, hogy így lemegy egy csúcskészülék ára ( mellesleg még a Conrad oldalán ua. még mindig) az megérdemli hogy átverjék ! Az mindent elmond !!
2021. aug. 15. 14:03
 12/13 anonim válasza:
A levelezési címük " abc@gmail.com -> kell még érv ehhez ??
2021. aug. 15. 14:09
 13/13 Royalmiles válasza:
Most olvastam erről az oldalról,miután átvertek,engem az ostobát!!! Ventillátor helyett kaptam egy napszemüveget.A ventillátor le volt árazva 50%-al,így nem volt gyanús a 34$ ára.Még a visszaigazolásban is fel volt tüntetve a neve,típusa.Vámot is fizettem...😁 Balek vagyok a köbön.
2022. júl. 16. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!