A hu2021.ru webshop megbízható, vagy valamilyen kamu áruház?
Jam ár az oldal url címe is gyanút kelt.
Ez egy tipikus olyan oldal, ahonnan ha van egy kis eszed nem rendelsz. :D
Rákerestem az email címre amit elérhetőségnek megadta. "email@customercarefor.com"
Csomó angol nyelvű bejegyzést találtam, ahol arról írnak hogy más "@customercarefor.com"-os emailcím mögött csaló vagy megbízhatatlan boltok ügyfélszolgálati elérhetősége van.
Az utolsó linken a legjobb a felhasználói beszámolók, akik ilyen "Customercarefor.com" címmel összefüggésbe hozható webshopokról rendelt.
aksis fúrót rendelt, egy sálat küldtek helyette
6 pár papucsot rendelt, küldtek helyette egy pár zoknit
futópadot rendelt, hamis burberry sálat kapott helyette
Nike cipőt rendelt, 3 pár hamis gucci zoknit küldtek helyette
Ez kb egy világ méretű átverés.
Köszi, köszi, köszi hogy írtatok erről a szemét oldalról... már már majdnem elcsábultam. Aztán hogy van időm, minek kapkodjak előbb rá keresek itt...
És igen van ezekről is infótok!! Jobbak vagytok mint a Google!!!
Köszi néktek, hogy egy csomó idegeskedéstől szbadítottatok meg!
Rákerestem a neten egy általam épített cuccra, aminek elég egyedi nevet adtam: Fushiba 80
Ezen az oldalon eladásra láttam meghirdetve, holott egy magánmúzeumnak adtam át. Még a képeket is az én bejegyzésemből lopták ki.
Nézem az oldal kommentelőit. Dicséret dicséret hátán! Megpróbáltam néhány "Ms ???"-t megkeresni. Nincs link a néven!
Ez biztos kamu, talán még káros, adathalász oldal!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!