Autósiskola emelhet menet közben? Ez nem fogyasztó megtévesztése?
Ismerősömék vettek egy fix árú "biztosra menj" csomagot az egyik autósiskolánál részletfizetésre ami alapból 10 órával többet tartalmaz a kötelezőnél.
Ismerősöm még az órák felét sem vezette le, erre az iskola az oktató visszajelzése alapján 2 ezer forinttal akarja emelni a még hátralévő óradíjakat 5 ezerről 7 ezerre.
Nem jogellenes ez?
De utólag emelni valamit ha egyszer már szerződést írt alá egy összegről, az mégis hogyan?
Én mondtam neki, hogy kérje ki az eddigi számlákat akkor, meg hogy adják írásba az emelést, és csak azután utaljon át, bár a legjobb lenne a kp-zna és azonnal számla róla!
Én a helyében utólag perre vinném, szerintem ez fogyasztó megtévesztése!
"Pár éven belül 500-600 ezer is lehet egy jogsi."
Nekem most is lesz annyi kb -) Eddig 300+nál tartok, 36 óra levezetve. Vizsgadíj+maradék órákkal 500 felett fog megállni (6000 a vezetés óradíja).
Update:
A szerződésben van emelés említve, de nem ennyi, és azóta ez a "csomagjuk" meg lett szüntetve.
Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!