Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Az ASEA redox víz egy átverés?...

Az ASEA redox víz egy átverés? (palackba zárt molekulák, sejt szintű védelem)

Figyelt kérdés
Ujabb MLM-es fake termék és hülyítés ?

2021. febr. 23. 08:28
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
55%

Jópofa story.

Nagyot nevettem.

2021. febr. 24. 17:15
 12/22 A kérdező kommentje:

#9-esnek:

Igen egészen jól vissza vezetnek mindent az omega 3 zsírsavak-ra és az omega 3 vs nemtudom milyen zsírsavak egyensúlyára. Az előadásokban legtöbbször nagyon sok orvos is beszél ( gondolom ez is lehet azért fake ). És tegyük fel igaz az alapfelvetés, de akkor miért nem jobb az egyszerű patikában vagy tápkiegként vásárolható omega 3 ? Valami spéci eljárásról dumálnak ami valószínű már a mese része..... Amitől teljesen más elvileg a minősége és emiatt a hatékonysága.

2021. febr. 24. 19:02
 13/22 anonim ***** válasza:
45%

A LYSI nevű cégtől vásárolják a halolajat, csomagolják, és tadaam csodacucc.

Egy egyszerű pszihológiai trükkön alapszik: a drágább biztosan jobb is.

2021. febr. 25. 09:27
 14/22 A kérdező kommentje:

Ja tudom már hogy mivel reklámozzá hogy a EPA és DHA tartalma sokkal jobb a többi gyártóhoz képest. Pld amit én szedek abba 4x olyan kevés van mint a balance oil-ban, de melllette még 8x olcsóbb is. (napi egységre nézve) Szóval nemtudom hogy számít e

Zinzino:

300 ml-es kiszerelés szóval kb 1 hónapra ( Kisker ár

€ 47,00

Törzsvásárlói ár

€ 31,00 )

DHA 12ml esetén: 683 mg

EPA 12ml esetén: 1283 mg

Az enyém meg:

7 EUR havi szinten

Napi 360mg EPA és 240mg DHA

Omega 3 zsírsavak mennyisége kb majdnem azonos.

2021. febr. 25. 12:45
 15/22 A kérdező kommentje:

Bár ha fogom a Biotech Mega Omega 3 tablattáit beveszek belőlük napi 3 adagot ugyan ott vagyok mint a Zinzino Balance olaj ( 2000mg DHA és EPA összesen )

( Bitechesből ugyan annyiért pénzért 2.1-2.3x annyi időre tudom megvenni ugyan azokat a tápanyagokat ) Tehát végül is kétszeres piaci áron árulja Zinzino az olaját. És itt már a törzsvásárlói árral számoltam :D

2021. febr. 25. 13:42
 16/22 anonim ***** válasza:
76%

Erről szól az összes MLM.

- vagy teljesen értéktelen dolgot árul (oktatás, coaching, üzleti módszer, energizált víz, kozmikus energia, stb), amit igazából le sem tudsz ellenőrizni

- vagy valami olyat, ami valóban hasznos, valmóban működik (tészta, mosószer, vitamin, stb), de mindezt a sima bolti ár többszöröséért. Annak érdekében, hogy megvedd azt a mosószert, ami tökéletesen kitisztítja a ruhát, de semmivel nem jobban, mint a bolti, stb, hozzá kell tenni a "mágiát". El kell magyarázni, hogy ez nem sima C vitamin, hanem ez bioöko vitamin, ez nem sima, tészta, hanem sejtszintű rengerációt gyorsító glükózt tartalmazó tészta, és a többi dolog

Végeredményben a 2. esetben nem is jársz olyan rosszul, mert legalább kapsz valamit a pénzedért, szemben az első esettel, amikor csak a bullshit jön önmagában

2021. febr. 25. 13:51
 17/22 anonim ***** válasza:
77%

Egyetem alatt egy szociológia kutatáson dolgoztam diákmunkásként, a feladatunk aláírást gyűjteni a dihidrogén-oxid betiltására.

Mottó: Tiltsuk be a H2O-t!

Az aláírásgyűjtésre felhasználtuk az elhalálozás statisztikákat miszerint több embert öl meg évente, mint a közlekedési balesetek. Túlzott fogyasztása esetén egészségügyi gondok lépnek fel, erőteljesen vizelethajtó hatású, a lakószobát, házat, stb. ha megtöltjük vele, akkor a bennlakok fulladásos halált halnak...

Akkori szemmel nézve jól fizetett 340Ft/óra + 1000 aláírásonként extra 2000Ft. Egy hét leforgása alatt összejött az 50e db aláírás, innentől kezdve nem lepődök meg, ha a sok balek az MLM-es vizet issza :)

2021. ápr. 15. 14:26
 18/22 Kata53 ***** válasza:
48%
Alapvetően én is szkeptikus vagyok , de nekem a csak válasz nem elég ! Nekem tudományos magyarázattal is hiába jöttök nem vagyok vegyész ! Kérlek benneteket hogy olyan írjon aki bizonyítottan szedte , használta a terméket kb. 4-5 hónapig és semmi változás nem történt !
2021. júl. 1. 18:08
 19/22 anonim ***** válasza:
62%
18: ha bármilyen halvány lila segédfogalmad lenne a tudományról, akkor tudnád, hogy ez pont fordítva van: azt kell bizonyítani, hogy hat. És nem empirikusan, hanem számokkal, kontrollcsoporttal összevetve.
2021. júl. 1. 21:09
 20/22 Kata53 ***** válasza:
32%

19 : ne a tudományoddal takaróz mert ha tudományosan érdekelne a dolog orvost, vegyészt kérdeznék ( amit meg is tettem ) és nem itt érdeklődöm. Az hogy melyik volt elöbb a tyúk vagy a tojás nem kérdés. A cég megadta mit tartalmaz az ital . Hogy nem hiszel benne az szuvenír jogod .

Nekem még most is az a kérdésem volt-e valaki akinek bizonyítottan nem használt ?

2021. júl. 16. 10:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!