Az ASEA redox víz egy átverés? (palackba zárt molekulák, sejt szintű védelem)
Persze hogy az.
Azt hittem, a 15 ezerért eladott 200 forintos illóolajnál nincs lejjebb, de a palackozott víz mindent visz.
1: a homeopátiás szerek a vég. Kapsz 100ml vizet, amibe eredetileg belerakták a hatóanyagot, majd addig higították, amíg eljutottak oda, hogy a te fioládban jó esély van rá, hogy egyetlen molekula sem maradt a hatóanyagból (igen, tudom, a víz emlékszik rá :D)
Majd ezt eladják akár 10+ ezer forintért :D
Persze.
Szerintem minden ember aki ezen a tudományos területen diplomázott, az veri a fejét a diplomájába a "palackba zárt molekulák, sejt szintű védelem" hallatán, hogy hogy lehet ekkora kacsát kitalálni.
"zerintem minden ember aki ezen a tudományos területen diplomázott, az veri a fejét a diplomájába a "palackba zárt molekulák, sejt szintű védelem" hallatán, hogy hogy lehet ekkora kacsát kitalálni."
Szerintem főleg azér veri a fejét, hogy nem neki jutott eszébe ez a zseniális szlogen egy palack vízre :D Pedig milliókat kaszálhatna vele... csak éppen aki ebből diplomázott, annak eszébe sem jut, hogy valaki ezt elhiheti :)
A zinzinonak jó a marketingje?
Lol
Egy kaptafa: állítsunk valami bődületes baromságot, fenyegetőzzünk rákkal, mondjunk tudományosan hangzó baromságot, mint a “sejtszintű gyulladáscsökkentés”.
“sejtszintű gyulladáscsökkentés”
Egyszer egy MLM-es jött nekem, hogy eladjon valamit, kérdeztem, hogy miért jobb, mint a mostani. Erre egy biokémiai folyamat nevével válaszolt.
Mondtam neki, hogy rendben, megveszem a cuccát, egy kérdésem lenne, hogy magyarázza el, hogy miről szól az a folyamat. Mikor belekezdett, jeleztem neki, hogy valójában tudom, hogy hogyan működik, így ennek tükrében folytassa, mert én pontosan értem, így észreveszem, ha ő nem.
A szemében megjelenő páni félelem felbecsülhetetlen volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!