Mennyi borravalót adjak a GlS futárnak?
Figyelt kérdés
16480 Ft-os utánvétes megrendelésről van szó. Kerekítsem fel 17 ezerre? Vagy ne is adjak? Mivel az utánvétes szállítási költség is 1900 ft.2021. febr. 23. 05:56
11/14 anonim válasza:
én mindig csak egy gls futárnak adok .. de ö mindig telefonál , hogy kb 15 perc és itt van ..olyan mintha ezer éve ismernénk egymást :D de mindig kap 200-500ft-ott , de mindig megis érdemli
12/14 anonim válasza:
Én azt szoktam, hogy ha nekem kell lerohanni a bejárati kapuig, akkor nem adok semmit. Ha felhozza az ajtóig, akkor adok 2-300 Ft borravalót, nagyon nehéz, és/vagy drága cucc esetén akár 1000-2000 Ft-ot is, de az már tényleg a nagyon maximum.
Én abszolút megértem azokat is, akik soha semennyi borravalót nem adnak, elvégre szolgáltatásért fizetünk.
13/14 anonim válasza:
12, a szállítási díj általában ajtóig kézbesítést tartalmaz, így te teszel szívességet, ha lemész érte, és nem ő, ha felhozza.
14/14 anonim válasza:
Hát én ma csomagot adtam fel a háztól háziggal. A futár srác is rendes. És nem adtam neki borravalót. Mindjárt megőrülök. Megbántam hogy nem adtam neki. Szerintem ha máskor nem, csomagfeladásnál illik. De máskor is szoktam mindig egy keveset. Legközelebb pótolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!