Miért lenne jobb kivárni Bitcoin vásárlás esetén a következő felezési időszakot?
Egy-két kripto fórumon olvastam, hogy most nem ajánlják a bitcoin vásárlást az embereknek, hanem azt tanácsolják nekik, hogy várják meg a következő felezést.
Nem látom az összefüggést abban, hogy miért lenne akkor jobb vásárlást kezdeményezni, mint most.
Elwg sok bitcoinos hullamhegyet es volgyet megeltem mar, a portfoliom kb 800 szazalekkal er tobbet most mint amennyit befektettem.
En ugy erzem hogy jelenleg tul sokat mentünk fel tul hamar, nekem is var meg 4 misi hogy betegyem bitcoinba, en most varok. Elobb utobb be fog menni a jelenlegi szint ala, csak a kerdes az hogy előtte felmegye a holdra es onnan leesike vagy sem :)
Ha meg soha nem fektettel be es felsz a fomotol, akkor tedd be a penzed felet most es varj egy honapot majd tedd be a masik felet
A felezést követően általában valamelyest emelkedik az értéke. Ám, a valódi árfolyamot nem ez, hanem a kereslet-kínálat határozza meg, tehát két felezés közötti időszakban sokkal nagyobbat is mozdulhat az árfolyama, mint amennyit a felezés mozdít(hat) rajta.
Jelenleg 2024-re prognosztizálható a következő felezés. (Messze van még.) Persze, ez valamennyit még változhat. Itt tudod nyomon követni az épp aktuális helyzetet: [link]
Itt pedig a többi hozzászólónak (akiknek jól láthatóan, fogalmuk sincs a témáról) némi info: [link]
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!